Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 17. do 23. maja 2021. godine

nedeljni horoskop

Ova nedelja počinje konjunkcijom Meseca i Merkura u znaku Blizanaca i naglašava maštovitost, intuiciju, kao i pitanja vezana za dom, porodicu i decu! Moze biti i lepršavih emocija i leptirića u stomaku, ali kvadrat sa Neptunom traži oprez… Ne verujte baš u svaku reč ili u data obećanja!

Sunce je u znaku Bika i ide ka Algolu, pa muškarci oprez, proveravajte zdravlje, naročito sve što je vezano za glavu i vrat! 17.05. je naglašen aspekt Meseca i Marsa, tada se čuvajte iznenadnih izliva besa, a veze koje su burne mogu dostići vrhunac, naročito ako postoji ljubomora i posesivnost!

Mars je i dalje u znaku Raka,ali u lepim aspektima, pa može doći do realizacije nekih poslovnih poduhvata. Ali vodite računa da želje ne budu veće od mogućnosti, naročito krajem nedelje! Ne koristite silu da postignete cilj ni u poslu, a ni u emocijama!

OVAN

Posao

Možete da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu.

Ljubav

Pred vama je faza koja je povoljna za nova ljubavna poznanstva i početak veze.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavetujte se sa lekarom za svaki slučaj.

Maj 2021. je vreme da Devica krene dalje, Bik okrene novo poglavlje, a Jarac pronađe pravu sreću

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

367 Shares
367 Shares
Share via
Copy link