Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 15. do 21. marta 2021. godine

Nedelja koja je pred nama je na izvestan način “uzročno – posledična” nedelja, jer je prethodna bila sva nekako u znaku stelijuma u Ribama, pa je mnogima ta prethodna nedelja donela neke magične, pa i skoro nestvarne trenutke, a u ovoj nedelji, pa i nedeljama posle nje, videćemo šta je od tog Neptunijanskog uticaja stvarnost, a šta Neptunova maska.

Pluton je i dalje u Jarcu, Jupiter i Saturn su u Vodoliji, Merkur ulazi 15.03. u znak Riba, i tu se i on pridružuje stelijumu sa Neptunom, Suncem,i Venerom. Mars je u Blizancima. 20.03. Sunce će preći u znak Ovna, a za njim ubrzo i Venera 21.03.

Upravo ovaj prelaz Sunca i Venere u znak Ovna doneće dinamičnu i pomalo nervoznu atmosferu, ali i razvejati Neptunovsku “maglu”, pa će mnogi biti razočarani na emotivnom planu, a mnogi zažaliti zbog tajnih veza u koje su bez mnogo razmišljanja uleteli u protekloj nedelji.

OVAN

Posao

Ovnu će ova nedelja biti poslovno dosta uspešna, dinamična i aktivna, imaće dosta inovativnih ideja na pameti.

Jedino što može kvariti ovu poslovnu harmoniju je problem na koji su Ovnovi skoro i zaboravili, neki zaboravljeni dokument, a sada se to vraća ponovo na svetlost dana i unosi Ovnovi dosta nervoze, jer su oni poznati po tome što uvek žele čistu situaciju, a ovaj problem ili prosto nešto što iskrsava iz prošlosti može destabilizovati Ovnove na poslovnom planu.

Ipak, ovo je njihov mesec, pa bilo šta da se desi, rešiće sa lakoćom. U tome će im uveliko pomoći Mars koji je u prijateljskom znaku Blizanaca.

Ljubav

Kao što je i najavljeno prethodne nedelje, Ovnovima je ljubav bila nekako tajanstvena prošle sedmice, i ove nedelje najbolje će proći oni, koji nisu potpali pod uticaj romantične, ali tajanstvene osobe, koja je mnoge Ovnove dovela u pravu dilemu šta uraditi.

Ova sedmica je za Ovnove mnogo povoljnija kada je ljubav u pitanju, i krajem nedelje moguće je zaljubljivanje, i jedna lepa romantična priča, ali koja traži realnost, a ne puko sanjarenje. Ovnovi će definitivno pozitivno odgovoriti na ovaj ljubavni izazov.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, Ovnovi ne bi trebalo da imaju veće probleme, prisutna je nervoza, doduše, ali se sve to prevazilazi. Takodje, Ovnovi, obratite pažnju na disajne organe, kao i na viruse i alergije različitog tipa.

Mesečni horoskop za mart 2021. godine: Veze koje se rađaju sada, imaju budućnost

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Avatar

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

490 Shares
490 Shares
Share via
Copy link