Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 19. marta 2023. godine

devojka-cvece-prolece-mart

Ulazimo u drugu nedelju marta. Proleće se približava, a sa njim i promene u našim životima. Pogledajte nedeljni horoskop od 13. do 19. marta 2023. godine.

Kome će ova nedelja doneti uspeh na poslu, kome ljubavni brodolom, a ko će se iznenaditi susretu sa osobom iz prošlosti.

OVAN

Posao

Ovnu će ova nedelja biti poslovno dosta uspešna, dinamična i aktivna, imaće dosta inovativnih ideja na pameti.

Jedino što može kvariti ovu poslovnu harmoniju je problem na koji su Ovnovi skoro i zaboravili, neki zaboravljeni dokument, a sada se to vraća ponovo na svetlost dana i unosi Ovnovi dosta nervoze, jer su oni poznati po tome što uvek žele čistu situaciju, a ovaj problem ili prosto nešto što iskrsava iz prošlosti može destabilizovati Ovnove na poslovnom planu.

Ipak, ovo je njihov mesec, pa bilo šta da se desi, rešiće sa lakoćom. U tome će im uveliko pomoći Mars koji je u prijateljskom znaku Blizanaca.

Ljubav

Kao što je i najavljeno prethodne nedelje, Ovnovima je ljubav bila nekako tajanstvena prošle sedmice, i ove nedelje najbolje će proći oni, koji nisu potpali pod uticaj romantične, ali tajanstvene osobe, koja je mnoge Ovnove dovela u pravu dilemu šta uraditi.

Ova sedmica je za Ovnove mnogo povoljnija kada je ljubav u pitanju, i krajem nedelje moguće je zaljubljivanje, i jedna lepa romantična priča, ali koja traži realnost, a ne puko sanjarenje. Ovnovi će definitivno pozitivno odgovoriti na ovaj ljubavni izazov.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, Ovnovi ne bi trebalo da imaju veće probleme, prisutna je nervoza, doduše, ali se sve to prevazilazi. Takodje, Ovnovi, obratite pažnju na disajne organe, kao i na viruse i alergije različitog tipa.

3 horoskopska znaka kojima je predodređeno veliko bogatstvo, plivaće u parama kad-tad

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

302 Shares
302 Shares
Share via
Copy link