Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 19. juna 2022. godine

horoskop-plavusa-1

Ove nedelje ćemo osetiti uticaj značajnog tranzita, koji se dešava u utorak, 14. juna — pun mesec u Strelcu dok prelazi u Jarca. Sa ovakvim tranzitom, naši ljubavni životi će se sigurno podići.

Ovaj tranzit predstavlja našu sposobnost da ulijemo sebi i drugima nadu i pozitivnost. Sa opozicionim Merkurom u punom mesecu koji testira naše komunikacijske veštine, možda ćemo otkriti da smo spremniji nego što smo mislili da budemo diplomate i puni razumevanja u ljubavi i romansi.

Ova nedelja nam donosi strpljenje koje često nedostaje kada parovi vode velike razgovore ‘od srca k srcu’. Strpljenje ulazi sa Strelcem i budi se u potpunosti kada ulazimo u Jarca.

Nalazimo se u našim poslednjim danima Blizanaca; ova sezona nam je do sada bila dobra, a usput smo pokupili i nekoliko opomena. Znamo kada da se povučemo, zahvaljujući Mesečevom trigonu sa Uranom, i znamo kada da idemo napred, zahvaljujući Mesečevom trigonu sa Marsom.

Ova nedelja donosi i sreću u ljubavi znakovima koji su sve vreme obraćali pažnju na to.

OVAN

Posao

Možete da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu.

Ljubav

Pred vama je faza koja je povoljna jako za nova ljubavna poznanstva i početak veze.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavetujte se sa lekarom za svaki slučaj.

Za Lava, Vodoliju i Jarca leto 2022. biće najbolje u životu i nikada ga neće zaboraviti

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link