Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 12. do 18. aprila 2021. godine

nedeljni-horoskop

Nedelja koja je pred nama nosi jako lepa dešavanja posebno kad su ljubavni odnosi u pitanju. Mesec u znaku Jarca pravi separacioni kvadrat sa Venerom u znaku Ovna, pa samim tim ublažava nedostatak nezadovoljstva.

No, konjukcija Meseca u znaku Jarca će praviti konjukciju sa Plutonom u Jarcu 05.04. i doneće strah od gubitka partnera, prekida odnosa ili svadju. Egzaktan aspekt Venere u Ovnu i Blizanaca pojačaće strast i dati novu energiju sa osobom do koja Vam znači.

Ovaj isti aspekt koji će biti aktuelan na nebu će biti 06.04. i daje značaj na lepom druženju muško ženskih odnosa. Pružiće ljubav i želju za intimnim druženjem.

Kraj nedelje 11.04. Venera iz znaka Ovna će praviti egzaktan sekstil sa Jupiterom u znaku Vodolije koji može doneti jedno učvršćivanje odnosa koji vodi ka braku.

OVAN

Posao:

Tokom ove nedelje prijaće vam poslovna priznanja ili povećani prihodi kojima ste sami doprineli svesrdnim angažovanjem u prethodnom periodu. Moguće je da steknete i odredjen broj neprijatelje iz bliskog poslovno okruženja. Ono što najviše mrzite su radni vikendi. Jedan neočekivani vam se smeška. Na žalost ne možete ga zaobići.

Ljubav:

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom i moće ćete slobodno da izrazite svoja osećanja, želje i strahove kada je naredni period u pitanju bez opasnosti da to izazove bujicu nezadovoljstva kao što je ranije često bio slučaj. Romantična večera uz sveće popraviće vam raspoloženje. Pokažite sve svoje kvalitetete.

Zdravlje:

Zdravstvene tegobe uglavnom prouzrokovane stresom i visokim krvnim pritiskom kojima ćete biti izloženi zbog karijere.

Idealan hobi za svaki znak Zodijaka u izolaciji

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Dubravka Ben Khessib

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


334 Shares
334 Shares
Share via
Copy link