Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020. godine

nedeljni horoskop oktobar

Stižu topliji dani i maj konačno razbuktava ljubav kod horoskopskih znakova. Šta kaže nedeljni horoskop, kome sedmica pred nama donosi ljubav i sreću, a ko će zadovoljstvo morati da potraži na poslu. Pročitajte nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020. godine.

OVAN

Posao

Energetski status Ovnova se menja na bolje. Počinje da se pokreće sve ono na čemu su radili u prethodnim nedeljama ili pak samo maštali.

Komunikacija sa ljudima iz okruženja se bitno popravlja, naročito sa onima koji su na položaju. Bitne informacije dolaze i daju neku prednost.

Finansijski deo i dalje muči Ovnove, ali nove ideje ih teraju napred bez obzira na teret koji vuku. Savet: I dalje budite strpljivi jer postoje izvesne kočnice koje sami ne možete da prevaziđete.

Ljubav

Prilike za interesantna poznanstva će biti i više nego dovoljno – na putu, prilikom večernjeg izlaska, odlazak u omiljeni kafić, na radnom mestu.

Slobodnim Ovnovima će se svideti neko ko je zauzet, misteriozan ili živi u drugom mestu. Koliko vas to ograničenje nervira, toliko vas dalje uvlači u celu priču.

 

Svakako se taj odnos neće tako brzo izdefinisati. Zauzeti Ovnovi bodre voljenu osobu ili od iste dobijaju podršku. Period jake bliskosti je pred vama.

Zdravlje

Pazite se prehlada i mogućih problema sa stomakom ili kičmom.

Ljubavni horoskop pročitajte ovde

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Vi ste ovonedeljni horoskop (meni lično) pokidali, što se kaže. Zapanjujuće tačno predviđanje, morala sam da pogledam ko je astrolog.

PARTNERI SAJTA


815 Shares
815 Shares
Share via
Copy link