Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila 2022. godine

par

Nedelja koja je pred nama nosi jako lepa dešavanja posebno kad su ljubavni odnosi u pitanju. Emocije će biti pojačane i daće vam novu energiju. Dani pred nama pružiće ljubav i produbiti želju za intimnim druženjem. Pogledajte šta vam donosi nedeljni horoskop od 11. do 17. aprila 2022. godine.

OVAN

Posao:

Tokom ove nedelje prijaće vam poslovna priznanja ili povećani prihodi kojima ste sami doprineli svesrdnim angažovanjem u prethodnom periodu. Moguće je da steknete i odredjen broj neprijatelje iz bliskog poslovno okruženja. Ono što najviše mrzite su radni vikendi. Jedan neočekivani vam se smeška. Na žalost ne možete ga zaobići.

Ljubav:

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom i moće ćete slobodno da izrazite svoja osećanja, želje i strahove kada je naredni period u pitanju bez opasnosti da to izazove bujicu nezadovoljstva kao što je ranije često bio slučaj. Romantična večera uz sveće popraviće vam raspoloženje. Pokažite sve svoje kvalitetete.

Zdravlje:

Zdravstvene tegobe uglavnom prouzrokovane stresom i visokim krvnim pritiskom kojima ćete biti izloženi zbog karijere.

Samo 1 znak Zodijaka savršeno odgovara vašem, sa njim vas čeka večna ljubav

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

436 Shares
436 Shares
Share via
Copy link