Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 1. do 7. marta 2021. godine

Žena Vodolija - stvorena za ljubav

Nedelja koja je pred nama donosi osveženje i olakšanje za sve znake zodijaka, neke manje, neke više, ali uglavnom svi će osetiti blagodet nastupajućeg perioda.

Sunce i Venera su u romantičnom i sanjalačkom znaku Riba, Mars se sprema da uđe u znak Blizanaca i napravi dobre i podsticajne aspekte sa Saturnom i Jupiterom, a i Merkur se sve više i više priprema da iskorači iz svoje senke iduće nedelje i time konačno krene tamo gde je stao. Ova nedelja je daleko lakša, jer su prethodnu zaista pratili teži aspekti, a sada konačno dolazi nalet lakše i pozitivnije energije.

OVAN

Posao

Kada je posao u pitanju Ovan će ovan nedelje biti zaista pun energije, vitalan, spreman na nove poduhvate, brz u komunikaciji, i još brži u saradnji sa svojim kolegama, toliko da će imati utisak da prevazilazi i sam sebe.

Ženskim Ovnovima može da se dopadne, pa čak i da uđu u tajnu vezu sa kolegom sa posla, a muški Ovnovi da padnu na šarm izuzetno poslovne, jake dame koju upoznaju takođe preko posla.

Ljubav

U ljubavi su Ovnovi ove nedelje pomalo tajnoviti, kao da se zatvaraju u neki svoj svet, i što za Ovna nije karakteristično, počinju da razmišljaju da li su dovoljno dobri za potencijalnog partnera ili partnerku.

Bez obzira na sve, u vazduhu se oseća dolazak nekih čarobnih osećanja, pa Ovnovi koji su u vezi ili braku morali bi da obrate pažnju da ove, ali i sledeće nedelje ne uđu u tajnu vezu, koja neće zadugo ostati tajna, a može da stvori tenziju u već postojećim odnosima, pa i neka previranja, svađe i razmirice.

Zdravlje

Dobro zdravlje je ono što će Ovnovima služiti ove nedelje, ali izuzetan oprez mora da se obrati na saobraćaj, kao i eventualne kvarove na automobilima, pa čak iako ste pešak, obratite pažnju na svoje kretanje. Sve ostalo bi ove nedelje trebalo da bude više nego dobro što se tiče Ovnova i njihovog zdravlja.

Ovna, Devicu i Vagu u martu očekuju uspeh, ispunjenje ambicija i vredne nagrade

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Dubravka Ben Khessib

Dubravka Ben Khessib

Za kontakt sa astrologom pozovite broj: 0906/450-007 (120 DIN sa PDV-OM po minutu razgovora) i odaberite opciju 83

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

390 Shares
390 Shares
Share via
Copy link