animator-vatrom-novi-sad
© Dušan Petković
Fotografije Novi Sad Vesti Novi Sad

Nećete verovati da je ovo snimljeno u olujnoj noći pored Novog Sada

Fotograf Dušan Petković je u četvrtak čekao nekoliko sati u parku u Sremskoj Kamenici kako bi uhvatio savršen trenutak za fotografiju. U pauzi između jakih nalea vetra, bukvalno je uspeo da uhvati samo jedan momenat i da škljocne. On je otišao kući, a naleti vetra su prerasli u oluju, koja je te noći čupala stabla u okolini Novog Sada.

Dušan Petković je fotograf foto studija Color 24, a u četvrtak je došao u Kamenički park sa svojom devojkom Aleksandrom Perović i njenom prijateljicom Jelenom Jovanović. Jelena je animatorka vatrom i radi i za potrebe Exit festivala, pa su njih dve poslužile Dušanu kao modeli.

– Pre oluje je smo već imali borbu sa vetrom, jer se plamen stalno gasio. Čekali smo duže od dva sata pravi momenat da bude dovoljno mracno i da se vidi plamen, a opet ne previše tamno, kako bismo mogli da uhvatimo nebo u pozadini. Pored toliko čekanja, bilo je premalo vremena za fotku, jer nas je vetar stalno ometao. Moja devojka je pravila „vatrenu lepezu“, i u jednom trenutku sam uspeo da snimim. Znao sam da je to bilo to. Posle sam dodao minimalno postprodukcije – kaže Dušan.

mazoretkinje-novi-sad
© Dušan Petković

Dok su čekali pravi trenutak, Dušan je napravio još nekoliko fotografija, a jedna od njih je i ova, na kojoj se vidi animatorka vatrom Jelena Jovanović. Šta vi mislite o ovim fotografijama.

Pogledajte još lepih slika Novog Sada

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share