Lifestyle

Natašina zadnjica je premašila 2 metra i teži 30 klograma, ali ona nastavlja s operacijama (VIDEO)

Bivša manekenka Nataša Kraun (28) je rođena u Srbiji, nakon čega se preselila u Švedsku. Nataša je postala zvezda američkih medija, zbog izjave da želi da ima zadnjicu veću i od Kim Kardašijan.

Nataša je dosta promenila izgled od svojih modnih početaka. Za oko godinu dana uspela je da je uveća za više od 10 centimetara, pa je sada u obimu čak 203 centimetara.

Do sada je imala već tri operacije zadnjice, a lekarima je ispričala da se namerno goji, kako bi joj liposukcijom isisali još više masti i četvrtom operacijom prebacili u zadnjicu.

Nakon što je iznela svoje planove doktori su joj objasnili da je u pitanju najopasnija plastična operacija ikada, te da ako jedan gram masti uđe u krvotok može biti fatalan.

Na pitanje da li će nakon toga prestati sa operacijama zadnjice, Nataša je potpuno ravnodušno rekla da neće.

Andrea je 15 puta operisala usne, prezadovoljna je i ne planira da stane

Nataša je popularna i na društvenim mrežama gde je prati više od pola miliona ljudi.

natasa kraun najveca zadnjica

Dok “radi” na povećanju svoje zadnjice, Nataša jede i do šest kilograma Nutelle mesečno. Kako je rekla za Daily Mail, nada se da će je velika zadnjica učinit “seksi i moćnom”.

Sa plastičnim operacijama počela je s 20 godina. Ona ne radi samo na ovom delu tela. Postala je bukvalno zavisna od plastične hirurgije, pa je uvećala i grudi, usne, bradu, jagodice.

Nataša zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tela obožavateljima širom sveta.

– Nisam mislila da je moguće zarađivati novac velikom zadnjicom, ali sada vidim da je moguće – izjavila je za NY Post.

– S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija. Bolje da živim do 50. godine zanimljivim životom, nego da doživim 80. u dosadi – kaže ona.

Potrošio desetine hiljada funti na operacije da bi izgledao kao zmaj (FOTO)

Share via
Copy link