Srbija Vesti

Julijana se za Vinka udala sa 15 godina, godinama je trpela batine i alkoholizam i na kraju je ubio

Vinko i Julijana
Foto: Screenshot/Facebook/Julijana Paunovic

Potresna ali i opominjuća priča za sve one u čijoj se blizini odigrava bilo kakvo nasilje. Jer da je iko ovog čoveka za sve te godine koliko je zlostavljao svoju suprugu, prijavio, možda bi nešto bilo drugačije.

Danas su oboje mrtvi pošto je Julijanu Paunović (46) iz Starčeva kod Petrovca na Mlavi pre nekoliko dana muž brutalno ubio presudivši i sebi potom. A evo kako su oni živeli godinama unazad i da li je nekakva tragedija mogla naslutiti.

Htela da ga spase

-Znala sam da je bilo nasilja, ali ona se po svaku cenu trudila da ga spase od alkoholizma i da njihov brak ponovo dovede u normalu… Nažalost, to joj nije uspelo,  ispričala je Julijanina sestra T. B. za beogradske medije.

Kako je navela, odlučila je da neke stvari o sestri kaže, jer joj je lakše da ovoliku tugu podeli…
– Moja sestra se borila kao lavica da ga izvuče iz toga, a pala je kao ustreljena srna – rekla je ona.

Kako je navela, porodica još ne zna pravi razlog zločina koji se dogodio na dan njihove krsne slave Sveti arhangel Gavrilo. Vinko je taj dan, pred poslednjim gostom na slavlju, otišao po pištolj, upucao suprugu kraj ljuljaške, dok je prostirala veš, a potom izvršio samoubistvo.

Tragičan život s Vinkom

– Ne znamo šta se desilo – rekla je Julijanina sestra i dodala da se nada da je njena sestra sada „na boljem mestu, među anđelima“.

Majka ubijene Julijane potresnim rečima opisala je tragičan život koji je njena ćerka imala sa Vinkom.

– Moja Julijana se udala za Vinka kada je imala samo 15 godina. Odmah je krenulo mučenje, voleo je da pije, a onda ju je tukao svaki dan, ali ona ga je volela i nije nikad htela da ga prijavi. Sinoć je dolazio u našu kuću, odmah sam videla da mu je pogled čudan, nisam mogla da pričam sa njim – rekla je majka Slavica, otečena od suza, i dodala:

– Koliko mi znamo, on je imao pištolj u legalnom posedu. Na slavi je bio i policajac kod njih, on je rekao da mu se ništa nije učinilo sumnjivim. Trebao je znati po ponašanju da shvati da će Vinko da joj naudi – kaže Slavica i dodaje da je u trenutku zločina, Julijanin i Vinkov sin pozvao dedu telefonom iz Austrije i da je čuo pucnje.
– Moj unuk je zvao iz Austrije kada se ovo dogodilo i pitao ko to puca u dvorištu? Nije ni slutio da više nema roditelje – rekla je majka ubijene Julijane očajna dodajući da je ova porodica pre nekoliko godina izgubila i unuka a sada “ ćerku i zeta“.

Izvor: Blic

Julijanu (46) muž izrešetao pištoljem pa i samog sebe ubio, u kući bili njegovi roditelji

OGLAS

25 Shares
Share via
Copy link