Lifestyle Magazin

Napravite sami originalne kostime za Noć veštica

Bliži se Noć veštica, a svi koji planiraju odlazak na maskenbal i žurke, moraju se opremiti i dobrim kostimom. Halloween kostime možete kupiti ili naručiti, ali uz malo mašte i naše predloge možete ih napraviti sami. Pogledajte neke od ideja.

Frida Kahlo

Sve što vam je potrebno jeste neka šarena garderoba, marama, ogrlice, i naravno šminka. Sigurno nećete proći nezapaženo.

Frida-Kahlo-kostim

Ljudi u crnom

Za ovaj kostim već sve imate, dobro odelo i tamne naočare. Još ako uspete da ubedite ortaka da pođe sa vama, vaši kostimi biće pun pogodak.

Pogledajte gde su najbolje Halloween žurke u gradu

Ljudi-u-crnom-maske

Grčka boginja

Za ovaj kostim treba vam bela haljina, neupadljiva šminka i traka za kosu.

grcka-boginja-maska

Audrey Hepburn

Za devojke koje žele da ostanu elegantne i na žurci, idealno rešenje je da se maskiraju u popularnu glumicu. Potrebna vam je elegantna crna haljina duge rukavice, biseri i punđa.

Audrey-Hepburn-glumica

Pixeli

Veoma zanimljiv kostim za koji vam je potrebno bukvalno 5 minuta. Samo pronađite odgovarajuću majicu i nacrtajte kocke na licu bojom za kožu ili šminkom.

Pixelated-slika-kostim

Pogledajte i najukusnije recepte od bundeve

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Kakve Srbija ima veze sa praznikom ili događajem Noć Veštica nije mi jasno pa bih voleo neko da mi odgovori

OGLAS

116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link