Magazin Svet

Nakit od sperme je novi perverzni trend i sjajan način da začinite vaš seksualni život (VIDEO)

Nakit od sperme
Foto: Amanda Booth

Draguljarka i vajarka Amanda But otvorila je pakovanje flaširane sperme ujutro, odmah nakon što se probudila. Bila je to greška koju sigurno neće ponoviti.

– Sveži uzorci su jedna stvar, ali kada putiju poštom neko vreme – miriše na spermu, ako znate na šta ciljam? – kaže But.

Klijenti naručuju „spermić nakit“ (njen termin) i šalju uzorke sopstvene sperme u njenu radionicu da bi bila dehidrirana, pretvorena u prašak i ugrađena u glinene perle ili drugi nakit.

– Prerađujemo ih na kraju dana, jer bi inače sedeli okruženi tim „mirisom“ čitav dan… Jednom smo počeli posao ujutro i zaključili da nikad više to nećemo ponoviti – kaže But.

Čitava priča počela kao šala na Fejsbuku

Ona je započela svoj sopstveni biznis pravljenja nakita 2021. godine. Pravi skulpture i nakit od telesnih tečnosti i pepela ljudi, majčinog mleka, kremiranih ostataka voljenih ili kućnih ljubimaca, krzna i pramenova kose.

Nakon što je neko ostavio komentar na jednom od njenih TikTok videa, pitajući je da li je ikada razmišljala o pravljenju stvari od „muških sokova“, But je na Fejsbuku objavila polu-šaljivi post o „spermić nakitu“, nakon čega je počela da dobija prave porudžbine.

@amandaldbooth

Stay tuned for results I guess 🤷🏼‍♀️

♬ original sound – ✨Amanda Booth✨

Da bi saznala koliko joj je sperme potrebno da napravi umetnički komad, proces je testirala sa svojim mužem, Džesijem Malinom („najmanje kašičica“ je potrebna za idealnu smesu, ali je zaključila da što je više ima – to bolje), kao i da li bi polimerna glina, dobijena na taj način, izdržala proces pečenja u rerni.

– Na kraju, ispalo je fantastično – rekla je But. Prošlog meseca je objavila TikTok video o pravljenju svojih prvih komada „spermić nakita“, koji je odmah postao viralan.

Od tada je potražnja tolika, da prosto ne stiže da odgovori na sve poruke.

Ogrlica od sperme kao simbol pripadnosti

Mnoge njene mušterije su pomalo nastrani ljudi. Jedna od klijentkinja, koja je želela da ostane anonimna, rekla mi je da su ona i njen dugogodišnji partner „deo BDSM zajednice“ i da imaju narukvice koje deluju kao „ogrlice“, komade nakita koji obično simbolizuju posesivno-podređeni odnos sa pristankom.

– Nakon što smo detaljno istražili internet prodavnicu „spermić nakita“ oboje smo zaključili da će to biti ultimativna ogrlica koja simboliše pripadnost… To bi bila naša mala tajna i interna šala – kažu oni, a prenosi Vice.

Zahtevno prikupljanje uzorka

Espi, druga klijentica, rekla mi je da su ona i njen muž naručili jednostavan privezak od „bisera“, jer su želeli nešto što istevremeno simbolizuje dominantnost i pokornost u njihovoj vezi.

Kako kaže, prikupljanje uzorka bio je najzahtjevniji deo.

– Na kraju smo se odlučili da moj muž koristi kondom, a zatim da odsečemo kraj kondoma, pa da stavimo uzorak u epruvetu. Zatim smo zapečatili epruvetu specijalnom trakom oko poklopca i vakuumski je zatvorili pre nego što smo je stavili u specijalnu kovertu, kako se ne bi oštetila prilikom slanja poštom – kaže ona.

Idealan poklon iznenađenja za partnera

Brojni Amandini klijenti naručuju „spermić nakit“ kao poklon kojim će iznenaditi svoje partnere.

Na primer, Kurt Duranu je supruga Stejsi poslala link Amandine prodavnice na TikTok-u. Kako je njemu već bila zakazana vazektomija, pitao ju je da li želi jedan komad nakita od njegove sperme pre nego što uradi zahvat.

Stejsi je bila oduševljena idejom, pa je on naručio prsten kao poklon za njen rođendan.

Prikupljanje potrebne količine uzorka bio je zahtevan proces.

„Neću vas lagati, ubacivanje uzorka u teglu bilo je poprilično teško“, napisao je Duran u mejlu. „Dva puta smo imali seksualni odnos i dva puta sam morao da masturbiram da bismo imali dovoljno uzorka za isporuku. Možda je na kraju bilo i više nego što joj je trebalo, ali želeli smo da budemo sigurni da Amanda ima dovoljno materijala za rad.“

„Nosićeš moje jaje na svom prstu“

Džena Šacman je trenutno trudna, a njen partner je uvek spreman za akciju. Kada mu je predložila da njegovo seme pretvore u prsten, on je bio oduševljen.

@amandaldbooth

Replying to @itsme..jessica..iminhere but why does it look so pretty 😭😭

♬ original sound – ✨Amanda Booth✨

– Ideja ga je odmah zainteresovala, jer je smatrao da ću zauvek moći da nosim nešto kao podsetnik na naš ljubavni i seksualni život pre nego što beba dođe, kao i da nas podseti zašto smo zapravo tu. On voli da govori stvari poput „nosićeš moje jaje na svom prstu“ i misli da je to najkul i najseksi stvar koju sam uradila, pored toga što nosim njegovo dete – kaže Džena.

„Želim da moja druga polovina stalno bude sa mnom“

Za Kejlin Meklaflin, nošenje partnerove sperme u obliku prstena i ogrlice predstavlja potpunu suprotnost. Ona ima sindrom policističnih jajnika, koji može da izazove neplodnost.

– Nisam sigurna šta me je tačno navelo da poželim „spermić nakit“, osim da moja druga polovina bude uvek sa mnom – kaže ona.

Ali još uvek nisu došli do koraka kada on treba da svrši u posudu koja je bezbedna za slanje poštom.

– Prilično sam sigurna da je mislio da se šalim, dok mu nisam saopštila da sam platila nakit. Bio je zabezeknut – „Šta sada? Moram da masturbiram u šoljicu?!?“ – opisuje Kejlin zaprepašćenost njenog supruga, dodajući da mu ipak nije bio problem da to učini.

Nekima potrebno zagrevanje pre uzorkovanja

Ne postoje zakonske smetnje za slanje smetnje međunarodnom pošiljkom – But živi u Kanadi, a većina njenih klijenata je iz SAD. Ona samo traži od klijenata da dobro zapečate „pošiljku“ u posudi, kako se ne bi prosula i da ju stave u duplu kesu, za svaki slučaj.

@amandaldbooth

♬ original sound – bantsbrits

Bri Horton, koja je naručila prsten i ogrlicu kako bi njen muž stalno bio uz nju, smatrajući da je duhovito da kaže ljudima da joj je poklonio „bisernu“ ogrlicu, izjavila je da je sve bilo lako dok nije došlo do prikupljanja uzorka.

– Donela sam posudu i zamolila verenika da uradi svoj deo posla. Nesrećnik je bio toliko nervozan, pošto nikada nije masturbirao u posudu, tako da sam morala da ga zagrejem i napalim, nakon čega nije bilo problema – rekla je ona.

Nov način da se „začini“ seksualni život

Za druge svršavanje u posudu nije bio velik problem.

– U nedostatku boljih reči nazvaću proces zabavnim – kaže Krizma, koja je od Amande naručila skulpturu u obliku soma, sa pepelom muževljevog oca, komad nakita sa majčinim mlekom i prsten za palac i narukvicu sa spermom njenog muža.

– Mi se stalno seksamo, ali kada se dogovorite sa partnerom da pošalje spermu kako bi bila oblikovana u nakit, to je potpuno novi nivo intimnosti. Kao kada pokušavate da zatrudnite, a muškarci se posebno trude u krevetu, kao da moraju nešto da dokažu, da su na specijalnom zadatku. Otprilike je sličan osećaj. Uvek smo u potrazi za novim i uzbudljivim stvarima da začinimo naš seksualni život, a ovo je bilo sjajno iskustvo – kaže Krizma.

Emotivni razlozi za nakit od sperme

Uprkos ogromnoj potražnji, nakit od muškog semena je i dalje ima veoma usku nišu u draguljarnicama. Vlasnica radnje „Cumria Life Casting“, Viktorija Radkin uvrstila je ovaj nakit u svoju ponudu. Ona kaže da ima ovakav nakit u ponudi već četiri godine, kao odgovor na potražnju kupaca.

– To je mali deo tržišta na kojem baziramo naše poslovanje, ali još uvek dobijamo mnogo negativnih reakcija, što je tužno, jer smo otkrili da su razlozi za nakit sperme obično emotivne prirode. Neke komade smo napravili  za ljude koji se odlučuju za promenu pola, lečenje neplodnosti ili raka, koji im pružaju utehu u teškim životnim okolnostima.

Sa druge strane, ponekad ljudi naruče komad ovakvog nakita kako bi istakli svoju plodnost i iskazali ljubav, što je veoma lep povod. Treba istaći da iako neće svako biti oduševljen ovom idejom, obično postoji jak razlog za naručivanje ovakvih komada nakita, tako da ne treba unapred osuđivati ljude koji ga požele – kaže Viktorija.

Na istoričarima je da daju dublje značenje ovom trendu

Sperma je hiljadama godina predmet ljudske mašte. Neki joj pripisuju nadljudske moći, čak i danas, a postoje osobe koje su toliko fascinirane njom, da je šmrču, poput opojnih droga.

Možda će istoričari u budućnosti proučavati ovaj trenutak, kada smo počeli da pretvaramo seme u talismane i amajlije i dati neko dublje značenje ovom trendu. Ali za ljude koji nestrpljivo čekaju da im se sperma vrati poštom u obliku biserne ogrlice, čini se da imaju jednostavnu želju.

– Ništa jače ne iskazuje posvećenost i ljubav kao kada se bukvalno nosi ljubav vaše druge polovine na sebi. Možda je nekima čudno, ali to je veoma intimna i sentimentalna stvar. Zamislite da volite neku osobu toliko, da osećate da ne možete da funkcionišete bez nje…

Ako mi se ukaže prilika da napravim nakit od njegove sperme, naravno da ću je prihvatiti 100 posto! Možda naša priča nije slatka kao kod nekih drugih parova, ali shvatili smo da je ovo totalno unikatna stvar koju možemo da imamo. Jednom se živi, zar ne? – završava Krizma.

Izvor: Vice

Policajcu presudio sopstveni pas dok je čekao suđenje za ubistvo 3 klinca

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

378 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap