TRX-trening-tajs
Vesti Novi Sad

Najveći evropski grupni TRX trening u Novom Sadu

Trofejna košarkašica Milica Dabović, najbolji FIBA igrač na svetu Dušan Domović Bulut, uspešni kik bokseri Nenad Pagonis i Aleksandra Saška Krstić, kao i druga poznata imena iz sveta sporta, vežbaće 4. februara rame uz rame sa Novosađanima.

Učešće je besplatno i otvoreno za sve, a vežbači uz onlajn prijavu dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u u novosadskom trening centru „Tajs“.

– TRX je nešto više od treninga. Namenjen je i početnicima i profesionalcima, aktivira celo telo i omogućava pojedinačno vežbanje svake grupe mišića. Verovatno do sada niste imali priliku da iskusite pun potencijal ovog treninga, ali kada ga jednom probate, sigurno ćete ga uvrstiti u raspored. Mnogi profesionalni sportisti odavno jesu. Zabavno je, efektivno i dinamično. Uverićete se i sami 4. februara – izjavio je Marko Tajs, vlasnik trening centra „Tajs“ i dodao da besplatnim treninzima želi da aktivira i pokrene Novosađane:

TRX-trening

– I TRX promocija, a i sedam dana treninga, biće besplatni za sve. Svi zaslužuju dobrobiti koje bavljenje sportom pruža, a ovakvi događaji su prilika da se Novosađani razbude, pokrenu i osete nešto više od treninga. Nešto zbog čega će jedva čekati da se vrate u salu – objašnjava Marko Tajs.

Osim TRX treninga, svi zainteresovani će, nakon prijave za TRX promociju, moći da isprobaju kapueru za decu i odrasle, grupne Les Mills treninge, HIIT treninge, pilates, funkcionalne treninge,
ali i da vežbaju u teretani uz prisustvo trenera.

Budući da su mesta na TRX promociji ograničena, za učešće je neophodna onlajn prijava preko sajta www.treningcentartajs.com. Uz prijavu svi učesnici dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u TC „Tajs“.

Satnica za 4. februar
• od 10 do 10.45 – Milica Beljanski
• od 10.45 do 11.15 – Naše najslađe iznenađenje
• od 11.15 -do 12 – Milan Vitorović
• od 12 do 12.45 – Milica Dabović
• od 17 do 17.45 – Nenad Pagonis i Aleksandra Saška Krstić
• od 18 do 18.45 – Dušan Domović Bulut
• od 19 do 20 – TRX 48 najjačih

Saznajte se o Crossfit treninzima

Luftika
Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow