Lifestyle

Šest najvećih muških laži

Nesigurnost i želja da se dopadnu ženamaprimoravaju muškarce da se posluže nečasnim radnjama. Kako bi osvojili srce neke dame oni će se potruditi da sakriju od nje stvari na koje nisu baš najponosniji. Ovo je 6 najčešćih muških laži.

Dame, obratite pažnju.

Višak ili manjak kilograma

Iako žene retko govore da imaju više kilograma nego što stvarno imaju, muškarci često povećaju tu brojku, posebno ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60 posto muškaraca smanji, a 40 posto poveća brojku kada je reč o kilogramima.

Odlazak u salone za ulepšavanje i upotreba kozmetike

Ne volimo samo mi dobru hidratantnu kremu ili tretman čišćenja lica. Muškarci jednako kao i žene uživaju u tetošenju u salonima lepote, no jedina je razlika u tome što se oni vrlo često to stide da priznaju.

Visina

Muškarci nižeg rasta često se osećaju vrlo nesigurno u prisutnosti devojaka u visokim potpeticama, pa zbog toga ponekad izbegavaju mesta gde je to uobičajen “dress code”.

Godine

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se isto ponekad osećaju nesigurno zbog godina, pa ih često smanje i za celu dekadu.

Stanje na bankovnom računu

San većine muškaraca je biti dovoljno dobro situiran kako bi mogao da izdržava porodicu, poseduje željeni auto i jednostavno se oseća imućno. Uz to ide i činjenica da veliki broj žena finansijska situacija privlači gotovo jednako kao fizički izgled, pa nije čudno ako se muškarac oseća nesigurno bez popriličnih finansijskih sredstava.

Seksualno iskustvo i sposobnost

Ovo je, pogađate, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi da ostavi dobar utisak, što na društvo, što na lepši pol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.

Muški fazoni na koje padaju i ona najmudrije

Izvor: Index.hr

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link