Novi Sad Poslastičarnice

Najukusnije torte ostaju u Novom Sadu

Omiljeni majstor torti i kolača maestro Nikola nastaviće da ulepšava vaša slavlja, iako se poslastičarnica Maestro Nikola u Njegoševoj ulici za nekoliko dana zatvara. I dalje ćete moći da uživate u njegovim poslasticama, budući će se i dalje na vašu adresu dostavljati njegova remek dela.

Pravljene od najfinijih i domaćih sastojaka, torte maestra Nikole su ne samo sjajnog ukusa, već su i na izgled savršene. Za bilo koju priliku možete naručiti neku tortu iz širog opusa torti i kolača maestra Nikole i vaše slavlje sigurno će dobiti posebnu draž, a neodlučni mogu uz konsultaciju odabrati šta im najviše odgovara i po pitanju ukusa, ali i izgleda.

musevi_maestro_nikola
Milenko Stanković

Što se onih najvažnijih događaja u životu tiče, poput venčanja, kažite svoje želje majstoru torti sedam dana ranije i sigurno ćete biti i više nego zadovoljni onim što on može da učini za vas.

Osim toga, kod maestra Nikole možete naručiti i sitne kolače i kolače na komad, poput čokoladnih museva, berliner kocki, eklera, rigojančija, princes krofni i mnogih drugih.

maestro_nikola_kolaci_2
maestronikola.com

Budući da su još od devedesetih godina prisutni na novosadskom i beogradskom tržištu, sigurno ste do sada i bili u prilici da probate neke poslastice ovog majstora torta po raznim slavljima, slavama, rođendanima, venčanjima, krštenjima i sličnim prilikama, a uvek ćete ih prepoznati ih po sjajnom ukusu. Kvalitetne torte i kolači maestra Nikole, proputovale su Srbijom, a radili su dostavu čak i do Zagreba i Beča.

kolaci_1_maestro_nikola
Milenko Stanković

Maestro Nikola je Nikola Gašparović, koji svoju radionicu drži u Golubincima, nadomak Novog Sada. Ovim poslom bavi se već nekoliko decenija, a za to vreme okitio se mnogobrojnim zlatnim medaljama na različitim kulinarskim smotrama.

Amareto, španski vetar, krokan buše, rišelje, reforma, kinder torta, švarcvald i mnoge druge, sve po vašoj želji i povoljnim cenama pravi maestro Nikola. Nažalost, poslastičarnica u Novom Sadu se zatvara 15. juna, ali bez brige, poslastice maestra Nikole, i dalje će ostati na tržištu, ali kroz dostavu. Poručivanje se vrši preko sajta maestronikola.com, a tu možete pogledati i celokupnu ponudu sa cenama.

Pogledajte neke od najlepših torti maestra Nikole

Pročitajte više o slatkišima u Novom Sadu

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


137 Shares
137 Shares
Share via
Copy link