Lifestyle

Zapalila Instagram: Najseksi baka na svetu je srpskog porekla

Žaklina Berido Pisano ponosno nosi laskavu titulu najseksi bake. Ova modna blogerka rođena je u Beogradu, a s obzirom na to kako izgleda teško nam je da poverujemo da je majka, a pogotovo baka dve devojčice.

Društvene mreže je osvojila slikama sa haštagom #grandmotherthatlovesfashion (Baka koja voli modu) na kojima se često hvali svojim savršenim stilom za koji kaže da je mešavina iskustva iz Švajcarske, Francuske i Poljske.

Iako izgleda kao model, Žaklina se zapravo nikada nije bavila ovim zanimanjem, a definitivno odudara i od stereotipa bake iako se često hvali svojim unukama koje imaju 6 i 4 godine, a rodila ih je njena 29-ogodišnja ćerka Jana.

Žaklina se u Italiji udala takođe za Srbina koga u svojim postovima zove „Gospodin Savršeni“.

„Porodica je moj život: naučila sam ih da plivaju, jašu i uvek im govorim: Ako bilo šta krene po zlu zovite baku!“, kaže Žaklina dok opisuje svoju vezu sa unukama.

https://www.instagram.com/p/BcwuB7glkqn/?utm_source=ig_embed

„To što sam baka me čini najponosnijom na svetu. Kada me unuke nazovu, istopim se. Zovu me bako ili noni i svakodnevno me uče o životu, one su moje blago“.

Tajna njenog savršenog izgleda je u ishrani i fizičkoj aktivnosti. „Jedem mnogo voća i pijem puno vode. Svaki dan jedem avokado, ne pušim i ne pijem alkohol. Hranim se ribom, morskim plodovima, mesom i povrćem“, otkriva Žaklina.

https://www.instagram.com/p/BWCdZzpliGo/?utm_source=ig_embed

„Od kad sam imala 10 godina barem 45 minuta dnevno treniram. Bitno je uskladiti vežbanje i ishranu. I naravno, brinuti o duši“.

„Moj cilj je da inspirišem žene da probude svoju divlju stranu“, poručuje ova lepa Srpkinja.

„Nikada se nisam ustalila u stereotipu „lepe žene“ i drago mi je zbog toga. U svakom životnom dobu ste lepi na svoj način. A uostalom, ljudsko telo je samo kanta za dušu“.

Baka seks bomba posramila klinke (FOTO)

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Add Comment

Click here to post a comment