marina_orsag_stand_up
Izvor: Youtube.com
Dogadjaji Zabava

Najpoznatija hrvatska komičarka pred novosadskom publikom

Najpoznatija hrvatska stand up komičarka Marina Orsag u utorak 19. aprila, dolazi sa svojim One woman show-om u Novi Sad. Nastup pod imenom Kroz ružičaste naočale izvešće pred Novosađanima u Gimnaziji Laza Kostić u 20 časova.

Zahvaljujući saradnji sa Standup.rs, Marina Orsag će nasmejati novosadsku publiku dok priča o temama kao što su detinjstvo, odrastanje, izgubljene i nađene ljubavi kao i onim svakodnevnim sitnicama koje nas okružuju.

Marina Orsag iza sebe ima 11 godina stand up karijere i preko 1800 nastupa. Osim toga, 2013. godine je dobila titulu najbolje stand up komičarske Balkana, a 2015. godine titulu najboljeg komičara/komičarke kontinentalne Evrope i Rusije na takmičenju Jokenation.

Sada je na trećoj samostalnoj turneji, gde će obići ceo region. Cena ulaznice je 500 dinara, a možete je rezervisati na broj telefona 063/528-170 – Miroslav.

Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share