Lifestyle

Najlepši cvetni aranžmani – Dostava cveća na Vašu adresu

Mnogo ljudi vam može potvrditi da je cveće idealan poklon za sve prilike. Mirisni i prelepi buketi raznog cveća svakog dana iznenađuju i očaravaju žene širom sveta. Pogotovo danas možete uz stručne ljude iz cvećara dobiti buket cveća od kojeg zastaje dah.

Cveće je poklon koji možete dati bliskoj osobi apsolutno svakog dana, nije potrebno da čekate rođendane, Dan zaljubljenih, Novu godinu ili 8. mart.

Pokažite dragoj osobi koliko vam znači tako što ćete joj bez razloga pokloniti buket njenog omiljenog cveća. Organizujte pravo iznenađenje za dragu osobu uz pomoć Poklondžije koji može biti vaš najbolji saveznik u organizaciji.

Njihovi buketi mame osmeh i izazivaju oduševljenje već dugi niz godina.

Koje cvetne aranžmane možete pronaći na sajtu Poklondžija?

Sa sigurnošću možemo reći da kod njih možete naći najkvalitetnije cveće i dekoracije koje će na savršen način iznenaditi voljenu osobu. Njihovi buketi su moderni, a zaposleni će vam biti na raspolaganju i u potpunosti će vam pomoći da iznenaditi vaše najbliže.

Zbog dugog iskustva u radu mogu vam dati bezbroj predloga, a u cvećari Beograd možete naći razne predloge XXL buketa, cvetnih aranžmana, 101 ružu, cveće u kutiji, bukete cveća, voćne korpe kao i saksijsko i sobno cveće. Njihovu bogatu ponudu i sve cvetne aranžmane koji su trenutno dostupni možete naći na njihovom sajtu klikom na link cvećara Beograd

Online poručivanje je i više nego jednostavno i ne razlikuje se od bilo kog drugog poručivanja na internetu. Kao i svaka druga online prodavnica i njihova cvećara radi 24/7, pa bukete možete poručiti u bilo koje doba dana i noći i sa bilo kog mesta na planeti. Sve što vam je potrebno je internet konekcija.

Naručivanje je prosto: izaberete buket koji vam se najviše dopada i dadajte ga u korpu, zatim idete na plaćanja, unesete vaše podatke i podatke primaoca, u polju napomene možete unositi bilo koje informacije za koje smatrate da su važne za vašu porudžbinu.

Takođe, u napomeni ispisujete poruku koju biste voleli da osoba koja prima buket pročita. Što se tiče plaćanja, popunite podatke koji se tiču vaše banke i kada dobijete povratni mejl možete smatrati da ste uspešno obavili porudžbinu.

Ukoliko preferirate telefonske pozive naravno možete ih pozvati i direktno dogovoriti oko svih detalja koji se tiču cvetnog aranžmana, oni će vam poslati nekoliko načina plaćanja mimo sajta i porudžbina je završena.

Gde se sve cvetni aranžmani isporučuju i koliko košta dostava?

Dostavu cveća vrše svuda na teritoriji Beograda i u okolini Beograda. Moguća je dostava svakog radnog dana osim nedelje, mada čak izlaze u susret svojim klijentima i omogućavaju dostavu i nedeljom ukoliko se dogovore detalji nekoliko dana unapred.

Za sve porudžbine čiji je iznos veći od 5990 dinara dostava je besplatna. Međutim, besplatna dostava ne odnosi se na okolinu Beograda za koju smatraju Batajnicu, Ovču, Borču, Avalu i slične krajeve.

Dostavu cveća u Beogradu moguća je i istog dana kada poručujete, ali je u tom slučaju poželjno obaviti porudžbinu pre 15h ili ih kontaktirajte i upitate za nju. Detaljnije podatke za dostavu možete naći na linku dostava cveća Beograd.

Što se tiče ostalih gradova na teritoriji Srbije, često šalju i na udaljenosti preko 100km. Međutim, cena dostave je u takvim slučajevima dosta visoka i ne isplati se, osim ako je cena vaše porudžbine neka dosta visoka cifra. Nijje redak slučaj da čak i dostava košta više od samog aranžmana.

Zbog nepostojanja dovoljno dobre kurirske službe, cveće ili prelepe torte koje imaju u svojoj ponudi često ne mogu stići istog dana. Naš predlog je da, ako živite u gradu koji je udaljeniji od Beograda, pogledate i naručite nešto iz kategorija Poklondžije što se može poslati brzom poštom, na primer čokoladu, piće, knjige i ostale luksuzne poklone.

Da li su moguće izmene na cvetnim aranžmanima?

Ukoliko želite da modifikujete cvetni aranžman u manjoj meri, to je naravno moguće i za manje promene će vam maksimalno izaći u susret. Međutim, zbog čestih nesporazuma i nedovoljno detaljnog objašnjenja nije moguće promeniti aranžman u potpunosti.

Ponekad nije moguće ispuniti sve želje i zamisli klijenata, a oni nikako ne žele da izazivaju nezadovoljstvo. Glavni cilj im je da ispune želje klijenata koji dobijaju kvalitetno cveće u prelepo dekorisanim aranžmanima.

Svakako, kada pogledate njihove lepe i moderne cvetne aranžmane budite sigurni da ćete se zaljubiti u njih i da su minimalne izmene na njima i više nego dovoljne.

Cvećara sa dobrom disciplinom, koja će ispuniti sve vaše zahteve i isporučiti vaše aranžmane na vreme je svakako ideal kojim teži Poklondžija.

Spremni su na potpunu saradnju sa vama i odgovoriće vam na sva pitanja koja vas zanimaju. A sve to u cilju da zadovolje vašu želju da iznenadite voljenu osobu.

Darko Damnjanović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link