muzika-koncert
Izvor: Pixabay ©
Dogadjaji Koncerti

Najlepše šansone u Kulturnom centru

Koncert šansona „Jedna ljubav za sva vremena“ održaće se u petak 11.03.2016. godine u 20.30 sati u Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada. Zbog velikog interesovanja publike, ovo je treći put zaredom kako se organizuje ovakav koncert u Novom Sadu.

Na repertoaru će se naći pesme Dragana Stojnića i francuskih šansonjera poput Šarl Aznavura, Žilber Bekoa, Iv Montana, Žak Brela, Edit Pjaf i drugih. Na koncertu će nastupiti umetnik Loran Prokopić uz pratnju pijaniskinje Ružice Pavlović.

Loran Prokopić  rođen je  u Parizu 1973. godine i njegov susret sa šansonom datira još od detinjstva. Realizovao je brojne koncerte u regionu i Francuskoj. Član je Udruženja muzičara Džez-a Zabavne i Rok Muzike Srbije kao i Udruženja uličnih pevača, vergl svirača i muzičara RITOURNELLES & MANIVELLES iz Pariza.

Ružica Pavlović završila je Akadimiju u Novom. Ima brojne muzičke nastupe kako sa učenicima tako i sa profesionalnim izvođačima, a sa Loranom Prokopićem je nastupila na koncertima šansona u Bačkoj Palanci, Vršcu, Beogradu i Brusu.

Koncert organizuje udruženje „Šansona“ uz podršku Grada Novog Sada i Kulturnog centra. Ulaz je slobodan.

Još zanimljivih koncerata potražite ovde.

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow