Magazin

Mučio više od 200 dece iz sirotišta, pa silovan i brutalno ubijen u znak osvete (VIDEO)

Ričard Hakl (33), koji je osuđen na 22 uzastopne doživotne robije zbog seksualnog zlostavljanja više od 200 dece, silovan je i ubijen u zatvoru od strane drugog zatvorenika, javljaju britanski mediji, a prenosi Telegraf.

Hakla, inače poznatog kao “najgori pedofil u Britaniji”, silovao je i napao Pol Ficdžerald, jer je želeo “da oseti kako su se osećala deca koju je maltretirao”, rečeno je nedavno na suđenju za ubistvo 33-godišnjeg robijaša.

Kako javlja “Metro”, Hakl je napadnut u svojoj ćeliji, a prilikom ataka, Ficdžerald mu je stavio olovku kroz nos i nabio je do mozga žrtve. Takođe, prema rečima tužioca, gurnuo mu je i kuhinjski pribor u anus.

Tužilac Alister Nil Mekdonald kazao je sudu da je Ficdžerald (30) to učinio kako bi kaznio Hakla za zločine koje je počinio. Mekdondald je dodao da je osumnjičeni planirao ovaj napada duže vremena.

Takođe, tužilac je ponovio šta je rekao psihijatra prilikom ispitivanja.

– Ovo je čovek koji je silovao i zlostavljao decu zabave radi. Mogao je i da ih ubije kada im je već taj užas načinio. Kada je bio dole sa spuštenim pantalonama, znao je šta ga čeka, siguran sam da nije uživao. Ja znam kakav je to osećaj, ali on nije. Silovao sam ga čisto da zna kako je to – ispričao je Ficdžerald psihijatru.

Takođe, on je navodno tokom razgovora otkrio da je duže vreme razmišljao o tome da ubije nekoga i pojede tu osobu.

Britanski mediji podsećaju da je Ficdžerald osuđen je 2009. godine na zatvorsku kaznu zato što je napao ženu dok je šetala psa. Sa druge strane, Hakl, koji je radio honorarno kao fotograf, zlostavljao je ranjivu decu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji.

Očekuje se da će suđenje trajati još četiri dana, javljaju ostrvski mediji.

Robijaš iz Trstenika proslavio rođenje deteta silovanjem radnika benzinske pumpe

80 Shares
Share via
Copy link