Godišnji horoskop Horoskop

Kombinacije horoskopskih parova koje će u 2021. biti kosmička katastrofa

Korin Saliven iz magazina Elite Daily objavila je je listu znakova koji bi 2021. godine trebalo da izbegavaju jedni druge što se tiče veza jer bi stvari mogle da se zakomplikuju…

Neke ljubavne kombinacije mogu stvoriti par snova, dok su druge kosmička katastrofa koja samo što se nije dogodila. Dok mala razilaženja ne znače da je veza u škripcu, neki nekompatibilni znaci neće moći da se pogledaju u oči, bukvalno.

Horoskopski znakovi s kojima bi trebalo izbegavati vezu su oni s kojima u 2021. godini nećete deliti vrednosti, uverenja, interesovanja, hobije pa ni način komunikacije.

Ispod su katastrofalne ljubavne veze u 2021. za svaki znak Zodijaka.

Ovan treba da izbegava Devicu

Ovan koji traži pustolovnog partnera 2021. godine verovatno bi trebalo da se drži podalje od Device. Osim što među njima nema seksualne kompatibilnosti, Device su emotivno previše zatvorene za Ovnove koji traže strast, piše Nova.

Bik treba da izbegava Vodoliju

par-noge

Slobodni Bikovi traže ugodnu, stabilnu vezu 2021. godine, a Vodolije samo žele avanturu i zabavu. Dakle, ova kombinacija nije najsrećnija.

Blizanci treba da izbegavaju Ribe

Samo jedna reč za Blizance koji razmišljaju o vezi s Ribom – nemojte. Blizanci traže vezu izgrađenu na humoru, pa bi trebalo da nađu nekog ko će se smejati njihovim šalama, umesto da stalno pronalazi (nepostojeće) uvrede u tome.

Rak treba da izbegava Vagu

Rakovi koji se nadaju da će ove godine pronaći svog životnog partnera verovatno tu osobu neće naći u Vagi. Tihi oprezni Rakovi jako brinu o pronalasku srodne duše, dok Vage više misle o svojoj reputaciji i garderobi.

Lav treba da izbegava Škorpiju

Lavovima bi veza sa Škorpijom ove godine mogla da stvori frustraciju i stres. Oba znaka su previše strastvena, pa bi to moglo da iznedri incidente i probleme.

ekscentrik

Devica treba da izbegava Ovna

Device imaju tendenciju da traže partnera na kog mogu da se oslone tako da bude timski igrač, a iako su Ovnovi jako odani, oni odluke obično donose s jednom osobom na umu: sobom.

Vaga treba da izbegava Raka

Vage su optimiste, pa ih ćudljivi i nestabilni Rakovi samo ruše u tom životnom optimizmu. Ova veza bi mogla da bude veoma konfuzna i da stvara frustracije, a Vage za to ove godine nemaju vremena.

Škorpija treba da izbegava Lava

Škorpijama je veza s Lavovima obično previše stresna da bi se isplatila. U 2021. godini Škorpijama bi posebno problematična mogla da bude koketna strana Lavova.

12-znakova-horoskop

Strelac treba da izbegava Bika

Strelci su ultimativni tragači za uzbuđenjem, a veza s Bikom daleko je od uzbuđenja, barem onakvog kakvo oni traže. Strelci koji su u vezi s Bikovima često se na kraju osećaju kao da ih partner ograničava.

Jarac treba da izbegava Blizance

Način na koji Blizanci i Jarac pristupaju svetu ne može biti više različit. Jarčevi žele red i disciplinu, dok su Blizanci pomalo zbunjeni i ni sami ne znaju šta bi. Blizanci su veoma prevrtljivi, a to se neće svideti Jarčevima.

Vodolija treba da izbegava Bika

Vodolije uvek traže nove avanture i otvoreni su za nova iskustva. Zbog toga bi veza s Bikovima mogla samo da im oteža ovu godinu jer su Bikovi tvrdokorni u svojim uverenjima i teško se mrdaju s mesta.

Ribe treba da izbegavaju Blizance

Ribe su emotivne, osetljive osobe, a veza s Blizancima bi ove godine mogla da im donese dosta bespotrebnih nevolja. Ribama je potreban partner koji će poštovati njihova osećanja i njihove potrebe, a veza s Blizancima to im neće pružiti.

Na šta bi svaki znak Zodijaka trebalo jako da pripazi u 2021. godini

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

256 Shares
256 Shares
Share via
Copy link