Srbija Vesti

Najcrnji petak 13. u Srbiji: 3 brutalna zločina, a dan je tek započeo

mirijevo
Foto: Espreso

Danas je petak 13. Dan kada se svi pribojavamo loših vesti, događaja i čekamo da prođe, osim ukoliko nismo odlučili da ceo dan izludujemo u inat na nekoj dobroj žurci. Ovaj petak 13. ipak neće biti vezan za dobre žurke i zezanje iz inata, već za stravične zločine koji se događaju od kada je rano jutros svanulo .

Nažalost, u Srbiji je ovaj petak od ranog jutra počeo da ispunjava redove crne hronike. Najpre je majka skočila sa detetom u Mirijevu, a onda je stigla vest i da su muškarac i žena pronađeni mrvi u Paraćinu, pa i da je muškarac zaklao ženu u Barajevu, a zatim zapalio kuću.

Majka M. K. (40) je sa detetom skočila jutros oko 8 sati sa trećeg sprata zgrade u Mirijevu. Oboje su odmah prevezeni u Urgentni centar, gde im je dijagnostika u toku, a kako saznajemo, dečak koji ima oko 7 godina je na reanimaciji.

Narod se još nije oporavio od šoka od ove vesti, a u javnost je dospela nova, da su jutros oko 7 sati u naselju Čepure u Paraćinu pripadnici MUP zatekli dva tela. Kako se saznaje, radi se muškarcu T.V. i ženi A.Ž. Prema prvim informacijama, oni su na telima imali rane od vatrenog oružja, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Ni 15 minuta posle toga, horor u Barajevu. U selu Rožanci u Barajevu muškarac S. J. (62) nožem je zaklao ženu S. Đ. (67), ubo je u leđa, a onda zapalio kuću.

– Njeno telo je prevezeno, a on je sinoć bio živ. Prevezen je na Urgentni centar. On je prvo nju ubio, pa pokušao sebe – rekao je izvor iz istrage.

Zločin se dogodio oko 21.30 sinoć.

Deluje da su šavovi polako počeli da nam popuštaju i da stres, strahovi i frustracije izleću u talasima. Naročito su poslednjih dana primetni porodični zločini koji se odlikuju po neverovatnoj brutalnosti.

Bivši muž Tereze iz Zrenjanina: Nakon ubistva deci dala bensedin, bio sam dobar sa Srđanom

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

360 Shares
360 Shares
Share via
Copy link