Horoskop Horoskopski znakovi

Najbolji i najgori ljubavnici za Bikove

Za Bikove kompatibilne su osobe koje mogu da im pruže sigurnost i osećaj stabilnosti, da mogu da nastave da žive u komforu, a bitan im je i fizički izgled.

Znaci koji su kompatibilni sa Bikovima

Znaci koji se najbolje slažu sa Bikovima su zemljani znaci, jer cene iste životne vrednosti, a vodeni znaci ih uveseljavaju.

Bikovi i Device

Dva zemljana znaka mogu da zaglibe, ali kada su u pitanju ova dva znaka, to je dobitna kombinacija. Ova romantična, sladunjava veza „starog kova“ je zasnovana na poverenju, dostojanstvu i radu na vezi.

Bikovi i Ribe

Bikovi i Ribe kao da su karmički stvoreni jedno za drugo. Kada Ribe ophrvaju brige tu su Bikovi kao oslonac i glas razuma, a Ribe su tu kada Bikovima treba saosećajnosti i utehe.

Bikovi i Jarčevi

Jarčevi i Bikovi se slažu oko svih važnih životnih pitanja. Jarčevi vole da preuzmu inicijativu tako da će dati sve od sebe da ova veza uspe. Kako odnos i veza raste, tako se i seksualni odnosi razvijaju i poboljšavaju za ova dva senzualna znaka.

Spoj iz pakla za osobe rođene u znaku Bika

Bikovi i Vodolije

Odnos između ova dva znaka nikada nije jednostavan, u najmanju ruku je totalno haotičan. To je odnos utemeljen na međusobnom iritiranju. Bikovi mrze promene, a Jarčeve pokreću promene. Za ovaj odnos je potrebno mnogo rada, truda i razumevanja kako bi uspeo.

Bikovi i Blizanci

Još jedna kombinacija zemlja-vazduh koja ne funkcioniše iz drugog razloga. Problem je u komunikaciji, jednostavno se ne razumeju jer komuniciraju na različit način. Živahnost koju Blizanci poseduju može samo da pokrene lavinu nerazumevanja, posesivnosti i ljubomore koja je ucrtana u genetski kod Bikova.

Bikovi i Strelčevi

Šta reći o ovom spoju i odakle početi? Najoprezniji znak i znak koji je najveći avanturista, to je spoj rizika i sigurnosti, i obično spoj koji ne prija nijednom od partnera. Bikovi vole da je uvek po njihovom, a Strelčevi su previše slobodnog duha i ne vole sputavanje.

Više o ljubavnom horoskopu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

27 Shares
Share via
Copy link