Beograd

Najbolji ketering Beograd – najukusnije posluženje za događaje

ketering beograd

Ukoliko želite da svojim gostima obezbedite najbolji ketering Beograd će vas sigurno oduševiti svojom ponudom!

Bilo da je u pitanju poslovni događaj ili privatna zabava, bilo da ste pozvali sladokusce ili se među zvanicama nalaze ljubitelji slanih torti – u prestonici ćete sigurno naći posluženje koje vam je potrebno.

Kako bismo vam pomogli da na najbrži način pronađete najbolji ketering za svoj događaj, pripremili smo nekoliko smernica i saveta za odabir adekvatnog posluženja.

Takođe smo izdvojili i ketering firme koje su se, po preporukama zadovoljnih klijenata, pokazale kao najbolji izbor.

Zašto su vam potrebne ketering usluge?

Oni koji do sada nisu koristili ketering usluge mogu biti skeptični, a sigurno ih najviše muče sledeća pitanja:

 • Da li je ketering ekonomičan izbor?
 • Da li će ponuda hrane biti raznovrsna?
 • Da li su usluge keteringa praktičan izbor?

Odgovor na sva tri pitanja je – DA! 

Iako neki misle da je ketering drastično skupja opcija od samostalne pripreme hrane, to je velika zabluda. Ukoliko želite da gostima ponudite raznovrstan meni, razlika u novcu izdvojenom za samostalnu pripremu i ceni keteringa nije velika. 

Ono što ćete svakako uštedeti jeste vreme izdvojeno za planiranje jela, kupovinu sastojaka i samu pripremu. Ovo posebno dolazi do izražaja ukoliko neki događaj planirate “u zadnji čas” i ukoliko imate još nekoliko drugih obaveza oko organizacije i gostiju. Zbog toga su ketering usluge kako ekonomičan, tako i praktičan izbor.

Kada je u pitanju raznovrsnost hrane, ketering za proslave podrazumeva šarenolik izbor fine i ukusne hrane, koju sigurno ne biste mogli, u tako rekordnom roku, sami da pripremite. U ponudi ketering firmi nalaze se topla i hladna predjela, raznovrsna glavna jela, salate, peciva, umaci, slani i slatki kolači i torte, voće i povrće i mnoge druge đakonije. 

Osim toga, ukoliko vam se učini da je cena keteringa previše visoka, kada stavite na papir sve potencijalne troškove videćete koliko ja zapravo isplativo aganžovati ketering za proslave ili bilo koje druge događaje koji zahtevaju da usluga bude perfektna. Takođe, kolika god da je cena svakako je manja od one koju bi “platili” vaši živci, ako se uzme u obzir sav stres koji priprema ovakvog događaja iziskuje. 

Ako se pitate koja je najbolja firma za ketering Beograd je sredina koja može da se pohvali sa izuzetno kvalitetnom ketering uslugom. Zbog toga vam u nastavku predstavljamo listu na kojoj se nalaze firme koje nude nabolji ketering u Beogradu.

#1 BNB Ketering Beograd 

bnb ketering

BNB ketering je namenjen za sve tipove proslava. Odličan je izbor ukoliko želite da se zdravo i ukusno hranite, kod kuće ili na radnom mestu. O kvalitetnom, posvećenom radu i uspehu u poslovanju, najbolje govori veoma bogato radno iskustvo od preko 30 godina. 

Zahvaljujući sopstvenom pogonu za proizvodnju pekarskih proizvoda, kao i kuhinji za pripremanje hrane koja je usklađena sa važećim strukovnim standardom, ovaj ketering u Beogradu nudi najlepše slane i slatke zalogaje za sve vrste proslava, kao i kvalitetna i ukusna gotova – kuvana jela.

#2 Top Rest Catering u Beogradu

top rest ketering

Top Rest ketering firma na tržištu postoji već skoro 20 godina, a prvobitna delatnost bila je snabdevanje ugostiteljskih objekata hranom i pićem. Zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima firma se brzo razvila, pa već deceniju i po u svojoj ponudi nudi i usluge restorana-kantina u okviru velikih firmi, kao i usluge keteringa. 

#3 Just Catering – Catering Simply 

just catering

Ketering firma Just Catering sadrži sve potrebne elemente koji podrazumevaju kompletno organizovanje svih vrsta proslava, a posebno su se specijalizovali kao ketering za svadbe i venčanja. Na vama je samo da izaberete ili predložite meni, a Just Catering firma je spremna da izadje u susret svim vašim željama. 

U ponudi ove ketering službe nalazi se veliki izbor internacionalnih specijaliteta, a ono što ih posebno odlikuje jeste zajednička kreativnost u spajanju različitih ukusa hrane, kao i odlična vinska lista koja će omogućiti da vaša svečanost bude autentična i nezaboravna. 

#4 Ketering Kitanović u Beogradu

kitanovic

Ketering Kitanović može da se pohvali izvanrednom hranom i vrhunskom uslugom, pa nije čudo što je ovaj ketering u Beogradu tako popularan. Bogatstvo ukusa i svežine je ono što krasi hranu koju sprema profesionalno osoblje Kitanović Keteringa. 

Posebnu pažnju u ovoj ketering firmi posvećuju dekoraciji hrane, koja je primerena događaju za koji je pripremljen ketering. Ketering Kitanović vam nudi celokupnu ketering uslugu pripremljenu od najkvalitnijih namirnica.

#5 Massimo ketering Beograd

massimo

Ukoliko želite da vaše proslave rođendana, seminari ili svečani događaji ostanu nezaboravni i da se pamte po ukusnoj i lepo aranžiranoj hrani, onda je preporuka da izaberite nešto iz posnog ili mrsnog asortimana ove ketering firme. 

Bogatstvo boja, ukusa i maksimalna svežina namirnica su ono što krasi hranu koju sprema profesionalno osoblje Massimo Keteringa. Massimo organizuje sve vrste proslava uključujući hranu i sve vrste domaćih i stranih pića kao i propratni inventar neophodan za vaše dešavanje.

 • Site: http://www.massimo.rs/rs/  
 • Adresa: Mileve Marić Ajnstajn 48  lok:5, 11073 Novi Beograd
 • Kontakt: 011/405-74-71, 065/3130-465, 060/0363-811

#6 Halo Ketering Beograd

halo ketering

Halo ketering u svom širokom asortimanu nudi samo najbolje domaće, ukusno i kvalitetno posluženje. Ukoliko vam je potreban ketering za rođendan, slavu, doček svatova, poslovnu proslavu ili neki drugi bitan događaj, onda je pravo rešenje da svu brigu oko organizacije hrane i posluženja prepustite ketering firmi i iznenadite svoje goste dekorativnim ukusnim zalogajima.

U ketering ponudi nalaze se kanapei, slani zalogaji, salate, slane torte i rolati, mesa, peciva, kao i torte i kolači, a za dane posta tu je i posni ketering. Osim ukusa, ono po čemu se ovaj ketering izdvaja jeste dekoracija hrane, koja je primerena događaju za koji je pripremljen ketering. Isporuka hrane vrši se na željenu adresu. 

#7 Iz mamine kuhinje 

iz mamine kuhinje

Ketering Iz mamine kuhinje pruža usluge keteringa visokog kvaliteta svim svojim klijentima. Važna stavka u poslovanju ovog keteringa jeste posedovanje HACCP sertifikata što govori o odgovornosti prema zdravlju, ispravnosti i bezbednosti hrane koja se priprema. Iz mamine kuhinje ketering na prvo mesto stavlja domaću, zdravu i kvalitetnu hranu koju pripremaju samo od namirnica dobijenih od proverenih dobavljača.

Način pripreme hrane u ovoj ketering firmi se zasniva na starinskim receptima, osmišljenim u vreme kada je hrana bila ukusna i mirisala na domaću kuhinju naših baka. 

#8 Kuća Hrane Lazarević 

khl

Kuća Hrane Lazarević nudi celokupnu uslugu keteringa od proizvodnje do kompletnog posluženja hrane za sve vrste događaja i proslava. Kuća Hrane Lazarević ima veliki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, i potreban inventar, a hrana i piće biće dostavljeni u za to specijalno namenjenoj ambalaži, vozilima koja imaju sistem rashladjivanja.

 • Site: https://www.khl.co.rs/
 • Adresa: Cvijićeva 59, Zemun
 • Kontakt: 011/219-26-91, 011/ 316-59-56, 060/ 640-69-05

#9 Slatka kuća ketering

slatka kuca

Pitate se koji je najbolji ketering Beograd? Odgovor je teško dati, ali Slatka kuća ketering svakako je jedan od najboljih. Ono što posebno ističe ovu ketering firmu jeste bogata lepeza proizvoda pripremljenih od najkvalitnijih namirnica, a koja obuhvata hladna i topla predjela, supe i čorbe, glavna jela, kao i mnogobrojne slatke đakonije koje će vas sigurno ostaviti bez daha. 

 • Site: https://slatkakuca.rs/ 
 • Adresa: Stanka Vraza 24, 11000 Beograd
 • Kontakt: 063/412-226, 063/412-062, 011/344-69-18

#10 Kuhinjica Mrvica ketering

kuhinjica mrvica

U ponudi Lav keteringa nalazi se širok asortiman slanih i slatkih zalogaja. Imate mogućnost da kombinujete ukusne kanapee, korpice, rolate, pite i koktel peciva. U ponudi ove ketering firme nalaze se i raznovrsne salate, hladna predjela, sve vrste roštiljskog mesa. Osmislite posluženje za svoju proslavu na najbolji mogući način, i uz konsultaciju sa Lav keteringom priredite svojim gostima posluženje za pamćenje. 

Događaji koji zahtevaju da angažujete ketering firme

Hrana je omiljeni i neizostavni deo skoro svakog važnog događaja ili proslave, pa je zbog toga itekako bitno da ona bude najbolja moguća. Svakom gostu sigurno je jedan od omiljenih momenata kada pored njega prođe konobar sa posluženjem. 

Vrl dobro znamo da se na našim prostorima uvek nađe neki razlog da se organizuje proslava ili događaj, bilo da su oni svečanog ili nekog drugog karaktera. U tim situacijama, kako bi posluženje bilo na nivou i kako biste sebi olakšali organizaciju, na scenu stupaju usluge keteringa. 

Ketering za svadbe

Iako su tokom svadbe mlada i mladoženja u centru pažnje, nema sumnje da će sve oči biti uprte i u hranu i celokupno posluženje. S obzirom na to da većina gostiju u restoran stigne gladna, važno je da ih na samoj proslavi sačeka obilno posluženje, dovoljno bogato i raznovrsno. Ko to može bolje obezbediti nego najbolji ketering za svadbe?

Sva ta raznovrsna i ukusna hrana, gostima obezbeđuje dovoljno energije za igru i veselje, a vaša žurka će se pamtiti godinama, i to samo po najboljem. Vrlo je važno da vaš svadbeni meni bude dobro izbalansiran i unapred osmišljen, pa zato ukoliko niste u potpunosti sigurni u svoju stručnost najbolje bi bilo da angažujete ketering firme. 

Ketering za rođendane

Kao što smo već rekli neizostavni deo svake dobre i uspešne proslave jeste dobar zalogaj. Bilo da je u pitanju dečiji rođendan, krštenje, punoletstvo ili proslava rođendana za starije, ukusno posluženje je nešto što se očekuje i što je važno kako bi gostima boravak bio znatno prijatniji. 

Usluge keteringa su tu da se pobrinu da vaši gosti budu oduševljeni raznovrsnim ukusima i da maksimalno uživaju u posluženju. Ketering za rođendane je tu da isprati svaki korak, od pripreme i profesionalnog aranžiranja, do isporuke hrane na vašu adresu koja će biti ukusna, sveža i servirana po želji.

Ketering za proslave korporativne prirode

Reputacija kompanije je jedan od važnih elemenata koji vodi do uspeha. Kako bi negovala i jačala svoj uticaj, kompanija mora da svoje klijente i zaposlene učini što zadovoljnijim. Jedan od načina jeste organizovanje korporativnih proslava, koje su danas postale sastavni deo modernog poslovanja. 

Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, savet je da se za celokupni meni angažuje profesionalni ketering za proslave, koji će bez svake dileme pripremiti zakusku po meri svih prisutnih. 

Ketering za seminare i konferencije

Kada je u pitanju organizovanje seminara ili konferencija, trebalo bi imati u vidu prirodu samih događaja kao i doba dana u kojem se događaj održava. To je važan aspekt od čega će zavisiti i sam meni. Kod seminara i konferencija je ključno trajanje koje je često na celodnevnom nivou. Zbog toga je veoma važno da hrana zadovlji apetit gostiju koji vrlo često imaju samo jednu pauzu za obrok.  

Ketering za druge događaje i važne datume

Kada je organizacija posebnih svečanih događaja u pitanju, atmosfera je po pravilu vesela, a svi gosti su entuzijastični ako pored pića mogu nešto i da pojedu. Iz tog razloga, važno je osmisliti interesantan meni, kako bi svi vaši dragi gosti bili maksimalno zadovoljni i adekvatno usluženi. 

Zato je važno da ne prepustite stvari slučaju, već da za svoj važan datum anagžujete profesionalne ketering firme, koje će se na najbolji mogući način pobrinuti da celokupno posluženje bude na vrhunskom nivou.

Nema sumnje da je najbolji ketering u Beogradu nešto na šta bi trebalo da se oslonite kada je proslava vama važnih datuma u pitanju. U tim momentima sigurno je da nemate vremena sami da se bavite pripremom hrane i posluženjem, a svakako ni ne treba time da se opterećujete, već da se opustite i stvar prepustite profesionalcima. Upoznajte se sa radom svake ketering firme i otkrijte koja je najbolja za vas!

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link