PERFECT BEND

perfect-bend-za-svadbe

Sviraju sve vrste proslava, a osnovni cilj je dobra zabava i vesela atmosfera. Autentično izvode svaki muzički žanr, a kod njih možete da dobijete najbolji odnos cene i kvaliteta.

Sarađuju sa više pevačica koje angažuju u zavisnosti od želja klijenata, a na repertoaru imaju više od hiljadu pesama različitih muzičkih žanrova. Od strane muzike, sviraju od Prislija i Arete Frenklin do Ejmi Vajnhaus, preko Stinga, Kvina pa do hejvi metala. Kada je narodna muzika u pitanju, izvode sve što možete da zamislite. Starogradske, izvorne, ciganske, ruske, kola, pesme iz svih krajeva (Makedonija, Bosna, Hrvatska, Crna Gora, Hercegovina, Vojvodina, Krajina…)

BUENO BEND

bendovi-za-svadbe-bueno

Ovo je moderan šestočlani bend, osnovan 2005. godine, i  u svom sastavu ima dve klavijature, bas gitaru, bubanj, muški i ženski vokal. Zahvaljujući izuzetno širokom repertoaru zabavne, narodne i strane muzike, podjednako su angažovani u klubovima, diskotekama, svadbama, maturskim večerima i privatnim proslavama. Vrhunskom opremom, probranim repertoarom i primerenim scenskim efektima, Bueno bend može da izađe u susret i najzahtevnijim svečarima. Veliko iskustvo, u kombinaciji sa pozitivnom atmosferom i modernim pristupom svim muzičkim žanrovima, njihov je glavni recept za veselu zabavu.

RUSIJA BEND

rusija-bend

Rusija bend čini sedam iskusih pevača, pevačica i muzičara uvek nasmejanih i raspoloženih za dobru zabavu. Dobra energija, iskustvo i velika sposobnost da pozitivno reaguju u nepredviđenim situacijama, garantuju nezaboravnu proslavu. Širok spektar repertoara i dobar fluid sa gostima su glavne karakteristike članova ovog orkestra. O njima dovoljno govori činjanica da 13 godina nastupaju u neizmenjenom sastavu. „Još uvek sa uživanjem radimo, sviramo, pevamo i družimo se sa slavljenicima kao da smo tek počeli“, kažu iz Rusija benda.

BABAROGA

Babaroga-bend

„Tek ste se okupili, a već vam je svirka babaroga!“ Ovako je jedan veoma iskusan muzičar rekao kada se slučajno zadesio na jednoj od prvih proba ovog benda pre tačno 6 godina. Nije ni slutio da je već tada krstio ime benda. Ovo simpatično zapažanje krasi nastupe Babaroga benda kroz šestogodišnje putešestvije kroz brojne kafane, klubove, svadbe i razna veselja. Ova talentovana grupa mladih muzičara godinama je vežbala, svirala i ulagala u sebe, a rezultat te njihove posvećenosti je da danas raspolažu sa vrhunskom opremom i repertoarom raznih žanrova koji čini se može da pokrije nekoliko svadbi a da se ne ponovi niti jedna pesma. Kod Babaroga benda se itekako vidi da uživaju u svakoj svojoj interpretaciji i da vrlo lako emociju prenesu i na publiku. Zato i ne čudi činjenica da su stekli brojne poštovaoce koji ih sa zadovoljstvom preporučuju drugima.

< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

10 Komentari

  1. Nama je na svadbi prosle godine u maju svirao Babaroga bend. Sjajna ekipa, napravili su fantasticnu atmosferu. Pevaci imaju fenomenalne vokalne sposobnosti! Sve pohvale za ovaj bend! Hvala im jos jednom, ulepsali su nam veselje…

  2. Велики поздрав за “бабарога” музичаре, а посебно за искусног вокала колегa Векса ! Желим вам исцртан календар и пуне торбе бакшиша !!

  3. Bueno bend sam nedavno slusala na jednoj svadbi i bili su zaista odlicni! Vrlo interesantan repertoar,moderan, i odlicna svirka! Atmosfera koju sa napravili je zaista bila vrhunska!

  4. Pošto se bavim snimanjem svadbi često se susrećem sa raznoraznim bendovima, iskreno rečeno neki sviraju a neki se blago rečeno foliraju. Dugogodišnji sam muzičar i ništa mi ne promiče ali moram reći da se sa Bueno Bendom susrećem često, malo je reći da su odlični, i više od toga, svaki put se pozitivno iznenadim. Uvek su u trendu sa repertoarom, opremom, nastupom, veseli, nasmejani i raspevani. Topla preporuka za dobru zabavu u svim prilikama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here