Beograd Preporučujemo Srbija

Najbolje stomatološke ordinacije u Beogradu

Stomatologija postaje jedna od najrazvijenijih grana medicine u Srbiji. Do toga pre svega dolazi zahvaljujući iskusnim stručnjacima, lekarima koji se konstantno usavršavaju i u svoj rad unose najnovije metode. Njima u tome pomaže vrhunska tehnologija, najnoviji laseri, koji svaki tretman čini manje bolnim, a njegove rezultate dugotrajnim i kvalitetnim. Najbolji predstavnici navedenog jesu beogradske dentalne klinike. U okviru njih možete dobiti uslugu najvišeg kvaliteta, uz cene koje su i dalje znatno niže u odnosu na druge evropske centre. One su i razlog zbog koga se dentalni turizam rangira visokom među turističkim ograncima. U nastavku saznajte koje ordinacije spadaju u najbolje od najboljih.

3 najbolje beogradske dentalne klinike

Tri izdvojene ordinacije stoje ispred drugih na osnovu ostvarene kombinaciji velikog broja dostupnih tretmana, upotrebe vrhunske tehnologije i izuzetno kvalitetnih, inovativnih materijala koji se u radu koriste. Sve ovo dobija još veću dimenziju ukoliko znamo da stručno osoblje zaposleno u ordinacijama stalno usavršava svoje znanje kroz razne seminare i obuke. Stomatološke ordinacije u Beogradu koje su najbolji predstavnici navedenog su:

  • C dental center

Stomatološka ordinacija koja se može definisati kao klinika s obzirom na broj zaposlenih i broj usluga koje pružaju. Ovde se svaki tretman vrši kroz faze koje će dovesti do trajnosti i kvaliteta rezultata. I pored toga, svoje stomatološke probleme ćete rešiti brzo i bez čekanja, a što je najvažnije na jednom mestu. Ovde ćete dobiti detaljnu dijagnostiku, plan tretmana i rada, a onda i sve vrste potrebnih usluga. Ono što ovu ordinaciju posebno izdvaja od drugih jeste posedovanje sertifikovane VITA master Lab zubno-protetske laboratorije, kao i preporuke nemačkog brenda BREDENT u oblasti ugradnje implantata. Zubni implanti su jedna od najboljih tehnika za rešavanje problema bezubosti, a ovde ćete dobiti samo najbolje i tako za kratko vreme osvojiti zdrav i blistav osmeh.
C Dental Centar se nalazi na adresi: Cvijićeva 130, Palilula

  • Cvejanović 

Klinika koja već 40 godina na najbolji način rešava sve stomatološke poteškoće. Njena glavna prednost je izuzetno dugo i bogato iskustvo, koje joj omogućava da brzo i lako prepozna problem i dođe do njegovog rešenja. Kao i prethodna klinika, i ovde se problemi pacijenata otklanjaju uz upotrebu najnovijih metoda, kao što su: zubni implanti, Hollywood smile, All on 4 i fiksne proteze. Da su im pacijenti na prvom mestu, zaposleni u ordinaciji pokazuju tako što rade svakog dana i za njih su dostpuni u svakom trenutku. Zahvaljujući tome, u ordinaciji Cvejanović ćete moći da otklonite svoje poteškoće bez obzira kada na to kada se jave.
Stručnim tim ordinacije vas očekuje na adresi: Triše Kaclerovića 6a, Voždovac

  • Dental Implant

Ordinacija koja je specijalizovana za savremenu stomatologiju i implantologiju, pa pruža savršenu uslugu iz oblasti: zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, paradontologije. Njihov moto je da nema nerešivih slučajeva, a trude se da u potpunosti izađu u susret željama pacijenata. Ovo se posebno odnosi na oblast estetske stomatologije, koja je danas sve popularnija. Stručni lekari ove ordinacije se trude da otklone strah i srdačnom dobrodošlicom omoguće da se opustite i što pre rešite sve stomatološke probleme. Zahvaljujući tome stekli su naklonost velikog broja pacijenata, koji im se uvek iznova vraćaju.
Dental implant ćete pronaći na adresi: Bulevar Despota Stefana 13

Predstavljene stomatološke ordinacije siguran su put do blistavog osmeha. Otklonite strah i ne dozvolite da vas on sprečava da već danas rešite dentalne probleme. Dozvolite da iskusni timovi stručnih lekara od nesavršenosti stvore lepotu, a vama vrate samopouzdanje i zadovoljstvo svojim izgledom.

100 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap