Lifestyle Venčanja

Najbolje ideje za devojačko veče

Vaša najbolja drugarica je stala na ludi kamen, a vi ste glavna deveruša koja mora da organizuje devojačko veče. Izdvojili smo za vas najbolje ideje zbog kojih će svi prisutni sigurno pamtiti vaše devojačko veče.

Aksesoari – što luđi to bolji

Ne udajete najbolju drugaricu svaki dan, zbog toga je važno da se oraganizujete i da sve nabavite što vam treba. Mora se jasno znati koja devojka ima koju ulogu na svadbi, ko je kuma, ko je sestra, a ko tetka… Napravite natpise na majica ili kačketima.

Striper

Devojačko veče ne može da prođe bez stripera, a ako već ne možete nagovoriti vašeg najboljeg druga da se skine pred drugaricama možete napraviti dobru foru sa mini striperima koji se zakače na čaše.

Torta i kolači

Umesite kolače ili poručite da vam naprave tortu sa zanimljivom porukom, poput ove. Kažu da kada ljudi uđu u brak slatikiši su jedino slatko što im ostaje.

Kreativnosti nikada kraja

Ovo je veče kada možete pokazati koliko ste zapravo kreativni, pa su i bedževi dobrodošli. Ona devojka za koju sumnjate da može najviše da popije treba da ponese baš ovakav bedž.

Sunday Fun Day, please don't leave us so soon! ☀️??

A post shared by Kelly Elliott (@francineandgeorgia) on

Deveruše kriminalci

Zna se da je tokom ove večeri damama sve dozvljeno, pa čak i da naprave neki prekršaj, jer  je ovo poslednja noć kada ćete se sve zajedno dobro zabaviti. Zbog toga sigurno neće ići u zatvor, ali se i sa tim možete poigrati. Napravite fotkanje kao zatvorenici.

https://www.instagram.com/p/BGSUExqJOYZ/?tagged=bacheloretteparty

Dekorišite prostor

Potrudite se da sve bude na svom mestu, jer posle ove večeri svakako neće. Dekorišite prostor do najsitnijih detalja.

https://www.instagram.com/p/BGSPLCfqGwf/?tagged=bacheloretteparty

Dobra ideja pića vredna

Ukoliko ste se ipak odlučili da devojačko veče provedete u gradu, dobra ideja je para, to jest pića vredna. Napišite ovo na nadlaktici i sigurno da će vas svi momci častiti ove večeri.

Ovo su bile najzanimljivije ideje za proslavu devojačke večeri, a vama ostaje još samo da se dobro provedete.

Više o aktuelnim venčanicama

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

16 Shares
Share via
Copy link