Putovanja Uncategorized

Najbolja mesta za odmor u prirodi

Imamo tu sreću da živimo u zemlji koja je veoma bogata raznim prirodnim bogatstvima. Reč je o pravim draguljima prirode koji će vas uvek iznova oduševiti svojom lepotom i jedinstvenošću. Upravo na takva mesta odlazimo kada nam je potrebno malo mira, relaksacije i odmora. Tada se najbolje povežemo sa sobom i sa prirodom koja na okružuje. Zbog toga smo za vas izdvojili najbolja mesta za odmor u prirodi.

Lepotica Vojvodine- prelepa Fruška gora


Fruška gora je jedna od naših najlepših i najboljih planina u kojoj ćete pronaći prelepu prirodu i vidikovce od kojih zastaje dah. Sve što budete želeli ovde će vam biti pruženo, a pogotovo će uživati svi ljubitelji prirode. Fruška gora je, definitivno, jedna od najbojih destinacija za odmor svih generacija. Nacionalni park Fruška gora je jedan od najlepših u celoj zemlji i ponosno krasi severne delove Srbije. Izdvaja se od ostalih nacionalnih parkova po veoma bogatoj, raznolikoj i specifičnoj flori i fauni. Fruška gora je dom preko 100 vrsta biljaka, a celo područije je u celini šumsko. Kada već boravite na ovoj planini, naš savet je i da obiđeze njena predvina jezera koja će vašem odmoru dati posebnu čar:

  • Jezero Beli kamen
  • Jezero Međeš
  • Jezero Dobrodol
  • Jezero Bruje

Provesti odmor na Fruškoj gori

Kako raste popularnost ove divne planine, tako raste i potražnja dobrih smeštajnih jedinica. Dobar smeštaj je neophodan za svaki odmor. Ukoliko želite da se zaista relaksirate, Fruška gora smeštaj je pravi izbor za vas zbog svoje raznovrsnosti i odlične ponude. Na samo jedan klik od vas nalaze se odlični apartmani po veoma pristupačnim i povoljnim cenama. Kao što vidite Nacionalni park Fruška gora savršeno je mesto za odmor u Srbiji, relaksaciju, uživanje u prirodi, u mineralnim vodama banje koje utiču povoljno na ceo organizam, a istovremeno je i važno mesto puno istorijskih spomenika i znamenitosti. Ukoliko na to dodate i odlične smeštajne jedinice onda je vaš odmor zagarantovan.

Uživajte na Perućcu- savršena zamena za more


Tirkizno jezero koje se nalazi nadomak brdovite Tare i divne Bajine Bašte predstavlja savršenu oazu lepote i zelenila u čijem se ce centru nalazi predivno, mirno i staklasto jezero. Perućac je idealan za kupanje i za pravu relaksaciju koju ste sigurno dugo isčekivali. Ovo veštačko jezero je postalo sve traženija i popularnija destinacija za odmor. Pored samog jezera koje je zaista divno i čisto, okolina će vas jednako oduševiti i ostaviti bez daha. Ovde je priroda još uvek netaknuta, puna skrivenih lepota i autentična. Verujemo da ćete uživati u tome da je istražujete.

Odmor na Perućcu- doživite pravu, jezersku bajku

Odmor na ovom jezeru je baš ono što vam je potrebno. Uživaćete u divnim talasima koji zapljuskuju kamene i stenovite obale planine Tare i njene okoline. A ukoliko poželite da odete u kafić ili na odličan, tradicionalan ručak, Bajina Bašta se nalazi, takođe, u neposrednoj blizini. Velika popularnost ove destinacije dovela je do toga da izgradnja raznih smeštajnih jedinica u ovom delu naše zemlje krene da napreduje neverovatnom brzinom. Perućac smeštaj je tu da vam pruži isključivo najbolju ponudu odličnih smeštajnih jedinica i to po veoma dobrim cenama koje će vam se sigurno dopasti. Zato, rezervišite vaš smeštaj na vreme jer je potražnja velika i započnite svoju jezersku bajku što pre.

Osetite vinsku bajku u našim vinarijama


Vinarije u Srbiji su divna mesta koja su itekako vredna vaše posete. Ako ste ljubitelj dobrog vina i prelepe prirode, onda su naši vingradi pravi izbor za vas. Uživanje u reskim, ukusnim i odličnim vinima predstavlja jedno posebno iskustvo koje će da zadovolji sva vaša čula. Velika većina naših popularnih i istaknutih vinarija koje su poznate po odličnim vinima je smeštena u najlepše, prirodne ambijente. Naša preproruka je da nakon posete Fruškoj gori obavezno svratite do vinarije Kovačević, kao i do vinarije Kiš. Obe vinarije nisu mnogo udaljenje, a vaše iskustvo biće dodatno upotpunjeno ukoliko ih obiđete i uživate u njihovim poznatim i odličnim vinima. Možda usput i saznate nešto novo o načinu pravljenja vina, što je uvek dodatni plus.

Nadamo se da vam je ovaj tekst pružio neke korisne informacije i dobre predloge koje ćete poslušati i iskoristiti u svoju korist. Posetite ova mesta što pre i uverite se u njihovu lepotu i značaj iz prve ruke. Preporod je zagarantovan.

Darko Damnjanović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link