Balkan Vesti

OPREZ! Najavljeno masovno samoubistvo klinaca preko Tik-Toka, policija u pripravnosti

tik tok opasnost
Printscreen

U Republici Srpskoj policija je u pripravnosti zbog upozorenja koje je stiglo iz Interpola, a MUP RS je izdao i saopštenje kojim upozoravaju roditelje da provere naloge svoje dece na društvenoj mreži Tik Tok. Interpol je obavestio policijske zvaničnike u RS da je za danas zakazano masovno samoubistvo preko ove mreže.

– Ministarstvo apeluje na sve roditelje, posebno na one koji znaju da su njihova djeca aktivna na društvenim mrežama i da imaju profil na TikTok-u, da odmah provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama. Takođe da im ovih dana posvete posebnu pažnju, u smislu stalnog nadzora – apeluju iz MUP-a na roditelje.

Iz MUP-a napominju da se prema do sada prikupljenim informacijama, ovaj poziv odnosi na lokalnu TikTok grupu u Rusiji, ali da je ipak u cilju prevencije bilo kakve negativne posledice potrebna maksimalna opreznost, prenosi Srpska info.

– Na teritoriji Republike Srpske već se vrše provere navedene informacije, odnosno da li je bilo evidentiranih prijava da se navedeni ili slični sadržaji dele – zaključuju u Ministarstvu, a prenosi Nova.rs.

Ponižavao radnika gradske čistoće i snimao, a kad je dobio pesnicom po nosu kaže to je bio TikTok izazov (VIDEO)

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

88 Shares
Share via
Copy link