Lifestyle Magazin Venčanja

Kolekcija proleće-leto 2017. kreatorke Mirjane Vujčić

Novosadska kreatorka Mirjana Vujčić, nastavlja da neguje žensku lepotu, senzualnost i prefinjenost, a glamuroznu i luksuznu kolekciju ćete moći da vidite u novembru na pisti Serbia Fashion Week-a. Nova kolekcija za sezonu proleće/leto 2017. donosi sveži dah na našu modnu scenu, dah glamura, sofisticiranosti i elegancije.

Mirjana-Vujcic
Foto: Miša Obradović ©

Ono po čemu se dizajner Mirjana Vujčić danas izdvaja i prepoznaje jeste jednostavnost forme, kao i retki i jedinstveni detalji prožeti kroz tkanine nežnih pastelnih boja. Njene kolekcije su pravi izbor, kako za specijalne, tako i za različite dnevne i poslovne prilike pa kao takve pronalaze mesto u urbanom životu svake moderne žene i muškarca. Ovaj brend je probudio duh visoke mode i već je prepoznatljiv simbol unikatnih i vanvremenskih modela.

Mirjana-kreatorka
Foto: Miša Obradović ©

“Less is more” (Manje je više) – jednostavno, svedeno i vanvremenski, moto je kojim se Mirjana Vujčić vodi prilikom izrade svojih unikatnih modela, kao i estetikom prethodnih kolekcija Vintage, Bloom i Eternal. Ova kreatorka je i u novu kolekciju proplela svoje jedinstvene detalje poput ručno izrađenih cvetova koji padaju niz ramena, 3D cvetova našivenih na segmente čipke, sve na prepoznatljim paletama pastelnih tonova – puder roze, svetloplave, bež, kao i novih tonova mint boje.. Ručno rađeni cvetovi na ramenu, čipka i biseri su postali već prepoznatljivi detalji koji asociraju na kreacije Mirjane Vujčić.

Mirjana-haljine
Foto: Miša Obradović ©

Kaputi, odela, pantalone i kombinezoni sa kićankama ukazuju da joj je inspiracija za ovu kolekciju bila snažna, samostalna žena koja uživa u svojoj lepoti, igrajućise sa svojom senzualnošću i seksepilom u kombinacijama urbanijeg stila.

Serbia Fashion Week, jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji i najveći modni događaj u Jugoistočnoj Evropi će biti od 7. do 12. novembra, a na ovom događaju će se predstaviti više od 50 kreatora iz celog sveta.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

13 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap