Dogadjaji

Na Fruškoj Gori Randefru za decu iz hraniteljskih porodica

Treći Randefru u organizaciji udruženja Fruškać zakazan je za nedelju 17. jula 2016. godine na izletištu Testera (Fruška Gora), gde će članovi udruženja i ostali okupljeni oko Fruškać platforme ugostiti oko 60-oro dece iz hraniteljskih porodica iz Šapca i njihove staratelje.

Dolazak hraniteljskih porodica očekuje se oko 10h a druženje će se do kasno posle podne nastaviti uz šetnju po Fruškoj Gori, edukativno predavanje o značaju reciklaže, muziku  i igre u prirodi za najmlađe.  Hraniteljske porodice iz Šapca su nedavno kontaktirale udruženje Fruškać sa željom da posete Frušku Goru, a članovi udruženja su pozvali sve zainteresovane kompanije i pojedince da doniraju dobrovoljni prilog kako bi se deci koja dolaze omogućio što lepši i komforniji boravak u Fruškoj Gori.

Osnovano 2015. godine, Fruškać – www.fruskac.net je veb sajt odnosno nezavisno, dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje pokrenuto samoinicijativom entuzijasta i zaljubljenika u prirodu. Udruženje je nastalo nastalo sa ciljem očuvanja kulturnih, istorijskih i prirodnih vrednosti Fruške Gore od svog nastanka deluje isključivo doprinosom volontera i zaljubljenika u prirodu.

Randefru događaji imaju za cilj izmeštanje iz virtelnog sveta, upoznavanje i druženje simpatizera odnosno delovanje kroz društveno odgovorne akcije na Fruškoj Gori.

Pozivamo medije i zainteresovane strane da nam se pridruže u nedelju i zabeleže naše druženje. Ukoliko ne možete da stignete poslaćemo vam dodatno saopštenje posle događaja.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link