koncert-zurka
Izvor: Pixabay ©
Koncerti

Muzika poludelih – Koncert za Enu

U CK 13 će 23. januara u 21h nastupiti bend Muzika poludelih, M.U.D.A i Fyn. Biće ovo koncert humanitarnog karaktera, za malu Enu, devojčicu iz Vrbasa.

Muzika Poludelih je nastala 1997. godine u Vrbasu. Iste godine se pojavljuje i prvi album “Definicija bolesti”. Od tog momenta MP neprestano radi i praktično je na turneji sve vreme. Od 1997. pa sve do sada, odsvirali su preko 1000 koncerata, što u našoj zemlji, što u inostranstvu.
Muzika koju sviraju od početka je hardcore/punk, sa elementima Oi zvuka i ta orijentacija je reflektovana na njihov način života. Nakon albuma ‘My unity (2003)’ bendu se priključuje bubnjar Kolja Kovac iz Kule, bivsi bubnjar kulskih sastava Drop D i Picvajz, Kolja je dan danas aktivni član benda. Par godina kasnije (2010) bendu se priključuje gitarista Nemanja Pavkov takođe iz Kule i samim tim bend pridobija puno fanova iz Kule, u ovom sastavu Muzika Poludelih izdaje album ‘Ulice su mrtve'(2012) sa basistom iz Kule Đoletom Bobićem i sa tog albuma najistaknutiji hitovi su: “Rođen u Srbiji“ i “Neću da se predam“.

Danas MUziku Poludelih čine: Đakon (Vokal, Vrbas), Kolja Kovač (bubanj, Kula), Nemanja Pavkov (gitara, Kula) i Mane Gluvajić (bass gitara, Vrbas, takođe basista poznatog benda Ničim Izazvan iz Vrbasa). U oktobru 2013.godine izdaju EP album Brothers. Muzika Poludelih diše i živi hardcore i zastupa stavove svih pozitivno opredeljenih ljudi.

Karte možete kupiti na vratima kluba na veče koncerta po ceni od 250 dinara.

Izvor: Allevents Novi Sad

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share