Zabavni park Starli_Foto_Radionica Caj u 5 (2)

Besplatna kreativno-edukativna radionica Muzeja Vojvodine “Čaj u 5” za decu uzrasta od 6 do 10 godina održaće se u sredu, 25. maja od 17 sati u zabavnom parku “Starli”. Deca će čuti priču o čaju i saznati u kojoj zemlji je ispijena prva šoljica čaja, u čemu je tajna napitka koji je osvojio ceo svet i postao piće koje se posle vode najviše pije. Saznaće zašto ga neki piju tačno u pet, koji su najpoznatiji čajevi i koji je potreban pribor za pripremanje čaja. Deca će inspirisana pričom praviti i ukrašavati svoju šoljicu za čaj.

Pored teorijskog i kreativnog dela radionice, svi prisutni će moći i da uživaju i igraju se u zatvorenom delu Zabavnog parka, gde ih očekuje: trospratni lavirint sa velikim toboganom, atraktivne gumene igračke na naduvavanje, bazeni sa lopticama, stolovi za mali fudbal i tajfuni.

starli-rodjendaonica-novi-sad

Radionica je besplatna za sve učesnike, a pošto je broj mesta ograničen, prijava na radionicu je obavezna. Zainteresovani mogu poslati prijave na [email protected], sa naslovom imejla “Čaj u 5”. Prijava treba da sadrži ime i godine deteta, ime i prezime roditelja, imejl adresu i kontakt telefon.

Posetite predavanje o lekovitim biljkama.

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here