Lifestyle

Muškarci otkrivaju šta žene nikako ne bi smele da nose u krevetu

Istina je da neki muškarci kada je seks u pitanju nisu previše izbirljivi, što, iskreno, i nije baš pohvalno. Ipak, čak i ti najneizbirljiviji sa neodobravanjem gledaju na sledeće stvari…

“Njen sjaj za usne je toliko lepljiv da osećam da se ljubim sa lepkom.“

Jasno je da devojke volimo ruževe, balzame i sjajeve za usta. Ali, kada ste u krevetu sa partnerom, preskočite mazanje usana, jer će u svakom slučaju brzo nestati sa vas. Ne samo da neki od sjajeva imaju neprijatan ukus, već mogu biti vrlo lepljivi, što može biti neprijatno, naročito za muškarce.

“Njen parfem je toliko jak da ga može osetiti čitav grad.“

Čak i ako ne osećate koliko je vaš parfem jak, nemojte preterivati sa prskanjem po celom telu. Dovoljna je samo kapljica parfema tu i tamo, tako da ga mogu osetiti samo oni koji su nekoliko centimetara udaljeni od vas, a ne i susedi koji žive pored vas. Pored toga, možda se parfem ne dopada vašem partneru, ili je veoma jak i uznemirujući, pa je zaista bolje da ga koristite u malim dozama.

“Kada je njeno telo namazano uljem, toliko je klizavo da je ne mogu čak ni uhvatiti.“

Čak i ako imate suvu kožu pre nego što odete u krevet ne koristite ulje. Ulja se teže apsorbuju i mogu biti veoma klizava za razliku od mleka i losiona za telo.

“Njena šminka je svuda, na meni i na posteljini koju sam juče promenio.“

Određeni ruževi su masni i imaju neprijatan ukus na usnama partnera. Pored toga, nošenje šminke u krevetu takođe šteti vašoj koži. Ne zaboravite da šminka ostavlja tragove, na njemu i na posteljini. Ako već ne možete bez šminke, pokušajte da koristite kozmetičke proizvode koji se smatraju vodootpornim i ne ostavljaju trag.

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

52 Shares
Share via
Copy link