Magazin Svet

Posle 4 dana braka shvatio da mu je supruga muškarac (VIDEO)

Foto: Printskrin

Ovaj čovek stvarno nije imao sreće. Reč je o Indonežaninu koji je posle četiri dana braka shvatio da mi je supruga muškarac! Upoznali su se, razume se, preko interneta a supruga je do braka bila čedna a pokušala je isto i u prvim danima zajedničkog života.

Sve se dogodilo 2020. godine a kako su objavili tada svi svetski mediji, muškarac, identifikovan samo kao Muh, kako bi zaštitio svoj identitet, je svoju suprugu (Mita) poznavao mesec dana pre braka.

Izgledala je prelepo i elegantno

Nakon što su se upoznali i uspostavili romantičnu vezu na mreži, njih dvoje su se odlučili upoznati i u stvarnom životu prenosi Oddity Central.

Izašli su na kafu, a 31-godišnjak tvrdi da ništa o Mitinom izgledu i glasu nije bilo sumnjivo. Izgledala je prelepo i graciozno, zbog čega se on odmah zaljubio u nju. Noću je ostajao da razmišlja o njoj, a nakon nekoliko nedelja izlaska, jednog dana je nazvao Mitu i zamolio je da se uda za njega.

Svoju porodicu obavestio je o planovima za venčanje, pa je sa roditeljima otišao u Mitinu kuću kako bi predao miraz (oko 1300 evra).

Venčali su se 2. juna 2020. Mitino lice je bilo pokriveno, a nikom ništa nije izgledalo sumnjivo. Niko nije posumnjao na pol mlade, mada je mnogo ljudi prisustvovalo svadbi.

Prve bračne noći, Muh je želeo da “ispuni bračne dužnosti”, što je Mita odbila. Kada ga je odbila i narednih nekoliko dana, Muh je počeo da sumnja da nešto ozbiljno nije u redu.

Mita zbrisala

Posle druge uzastopne noći bez “ispunjavanja bračnih dužnosti”, Muh je odlučio da malo istraži o čemu se radi i saznao – njegova supruga je, u stvari, muškarac.ž

Međutim, kada je došao kući, Mita je već bila nestala.

Pun besa, otišao je pravo u policiju i optužio Mitu za prevaru, najavivši razvod. P

Policija je u međuvremenu, pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita. Njegovo ime je, zapravo, Adi.

Izvor: zanimljivostidana.com

Bračni par posle 79 godina braka zajedno napustio ovaj svet u razmaku od nekoliko sati (VIDEO)

64 Shares
Share via
Copy link