Magazin Vesti

MUP: Ubistvo Timotija Stojanića (24) nije navijački, već narko-obračun

Timotije Stojanić Džimi (24) koji je sinoć ubijen u Starčevu kod Pančeva, navodno je bio pripadnik Partizanove navijačke grupe „Principi“ koju je formirao Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja.

Priča se da iza „Principa“ stoji Velja Nevolja, a da je ubijeni Džimi bio pripadnk pančevačkog ogranka ove navijačke frakcije. Po Pančevu se priča da se grupa bavila i kriminalnim radnjama.

MUP je danas saopštio da do zločina nije došlo u navijačkom, nego u narko-obračunu.

ubistvo-pancevo
Foto: RAS Srbija

Međutim na licu mesta saznaje se da su najverovatnije svi akteri krvavog sukoba pripadnici navijačke grupe, međutim to ne isključuje informaciju da je do sukoba najverovatnije došlo zbog poslova sa drogom.

Nakon što je došlo do sukoba, još nepoznati mladić zapucao je na grupu i Džimija pogodio u stomak.

Ranjenog druga je Marko M. odmah stavio u automobil i odvezao ga do pančevačkog doma zdravlja i ostavio ga ispred zgrade.

Doktori su odmah počeli sa pružanjem pomoći i mladić je prebačen u pančevačku bolnicu, međutim ubrzo je podlegao zadobijenim povredama.

Velja Nevolja je inače vođa navijačke grupe „Janjičari“ i usko sarađuje sa kavačkim klanom.

Nevolja je poznat kao čovek koji je poslednjih godina jedan od glavnih u beogradskom podzemlju, a svoje uporište jedno vreme je imao upravo u Pančevu.

Policija je ranije danas saopštila da su identifikovane dve osobe osumnjičene za ubistvo Tihomira Stojanovića i da je u toku intenzivna potraga.

Oko 12 časova u Starčevu, u kući nedalko od mesta ubistva navijača, uhapšene su dve mlađe muške osobe. Da li su u pitanju muškarci za kojima se tragalo ili drugi akteri obračuna za sada nije poznato, prenosi Blic.

Policajka, kuma likvidiranog Kavčana, osuđena na kaznu manju od najmanje

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
Copy link