Horoskop

Žene rođene u ovih 5 znakova su najmudrije, uspešno isplivaju iz svake situacije

pametna devojka

Poznavaoci nebeskih prilika tvrde da su neke žene astrološki dobile benefit kao što je mudrost. Zvezde su im podarile unutrašnji mir i dobrotu, kao i razum i strpljivost.

Njima je kao blagoslov data prirodna, instikrivna mudrost zbog koje sa lakoćom „plivaju“ kroz život, čak i u nekim ne baš prijatnim situacijama, piše Telegraf.

Astrolozi su dugo analizirali osobine horoskopskih znakova i došli do toga da su najmudrije žene rođene u ovih pet horoskopskih znakova.

1. Jarac

Žene rođene u ovom zemljanom znaku poseduju urođenu ozbiljnost, smirenost i razboritost, što ih zapravo i čine najmudrijim među ženama Zodijaka.

One se drže one izreke – tri puta meri, jednom seci i zato skoro nepogrešivo donose ispravne odluke. Karijeru i emotivnu vezu žena žene rođene u znaku Jarca nikada ne grade na prečac.

One su vredne, uporne i marljive, a svoje kvalitete polako i postupno, uz mnogo mudrosti umeju da nametnu.

Žene Jarčevi bolje nego bilo ko drugi znaju da „sve dođe kada mu je vreme“ i zato smireno prihvataju poklone sudbine.

Na kraju od života dobiju sve što žele.

2. Vodolija

One su najfascinantnije žene Zodijaka, a uz to poseduju i posebnu mudrost. To su žene sa stavom, koje uvek i o svemu imaju svoje mišljenje, ali ga nikada ne nameću drugima. Ne smatraju da su uvek u pravu.

Ako shvate da sa vama ne mogu da razgovaraju, jer niste u stanju da prihvatite drugačije mišljenje i stavove, one će se povući.

Vodolije se ne prepiru o sitnicama i nikada ne pokušavaju da promene druge.

Žene Vodolije sve u životu prihvataju kako jeste i same svojom mudrošću pronalaze načine da sebi svaku situaciju naprave prijatnom i manje stresnom.

3. Devica

Njihova racionlnost je u ovom slučaju i njihova najveća prednost. Žene rođene u ovom zemljanom znaku su vrlo razumne i strpljive.

Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači i u stanju su zato da ih sagledaju iz potpuno drugog ugla i da uvek nađu rešenje. Zahvaljujući sposobnosti da „obuju tuđe cipele“, one mnogo toga vide i razumeju.

Žena Devica sazdana je od mudrosti i smirenosti. Ona ima izraženu sposobnost da kontroliše svoje emocije, ali uprkos svemu tome i izraženoj unutrašnjoj snazi, deluje nežno i ženstveno.

4. Bik

Žene rođene u znaku Bika spadaju u najbolje domaćice, ali i najstrpljivije dame. Ako vam stvarno zatreba mudar savet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podeliti s drugima.

Žene Bikovi odišu unutrašnjim mirom i dobrotom, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik je često muza svom muškarcu, jer uvek podržava njegove ambicije i pouzdan je oslonac u životu.

Nema žene koja će svom partneru radije udeliti mudar savet od dame rođene u ovom znaku.

5. Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže „sve konce“ u životu u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave podnose sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu drugima i binu o njima.

Žena Ovan je neko na koga se uvek i u svemu mogu osloniti njeni najbliži i koja će biti tu za njih.

4 horoskopska znaka koji imaju sve osobine da budu vaš najgori neprijatelj

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

366 Shares
366 Shares
Share via
Copy link