moto-deda-mrazevi-novi-sad
Izvor: privatna arhiva
Dogadjaji

Moto Deda Mraz i na Trgu Slobode

Udruženje motorista „Apostoli“ iz Novog Sada u saradnji sa MK Otpisani i MK Horda organizu je trinaestu humanitarnu akciju MOTO DEDA MRAZ.

U okviru akcije, motoristi udruženja, zajedno sa prijateljima i članovima brojnih drugih moto-klubova u Novom Sadu i okolini posetiće Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, Dečiju bolnicu i Svratište za decu ulice.

Početak akcije je u nedelju, 27. decembra, u 9 časova, na platou ispred SPENS-a,u 9,30 časova, krećemo put Veternika, druženje sa štićenicima doma planiran je od 10 časova. Poseta Dečijoj bolnici je u 11,30 časova, a u 12,30 časova obići će decu u Svratištu. Za 13 časova predviđen je dolazak Deda Mrazova na Trg Slobode, gde će podeliti preostale paketiće mališanima koji ih tamo sačekaju. U 13,30 časova počeće Novogodišnja predstava Željka Veseljka.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš