Film Vesti

Monika Beluči ima 18 godina mlađeg dečka, pa sada ludački zavidimo i njoj i njemu

Monika-beluci.jpg2-Reuters
Foto: Reuters

Životna priča Monike Beluči puna je bajkovitih segmenata. Njen ljubavni život je najbolje čuvana tajna šou biza. Uvek je radila samo ono što je želela, udovoljavala svojim prohtevima i intrigirala javnost. Iako ne najbolja, jedna je od najlepših i najseksipilnijih glumica sveta. Uveliko u šestoj deceniji, ona i dalje pleni i zavodi svojom pojavom. I danas je seks simbol mnogih. Ali, posle dva razvoda ima novog dečka, 18 godina mlađeg od sebe – prosto, može joj se.

Nakon Vinsenta Kasela, čuvenog francuskog glumca sa kojim je dugo bila u braku, dugo je i vešto skrivala tajnu o svom ljubavnom životu. Razveli su se 2013. godine, imaju dve ćerke, Leonu i Devu.

U skorije vreme Monika, čuvena “Malena”, u javnosti je viđena sa Nikolasom Lefebvreom, bivšim modelom i vajarom. Pretpostavlja se da je od 2017. godine u vezi sa Francuzom.

– Već sam neko vreme sa istom osobom i sve je u redu. On ne radi isti posao kao ja, ali mnogo putuje. Tako da njegov tempo života omogućava da razume moj – izjavila je Monika za francuske medije 2019. godine.

monika beluci-i-decko
Foto: Shutterstock

Lefebvre ima 39 godina i živi u Parizu. On joj je prvi dečko sa kojim se, kako je bar javnost saznala, ne krijući zabavlja od 2013. godine i razvoda od tadašnjeg supruga Vinsenta Kasela.

U prvi brak Monika je stupila 1990. godine, sa fotografom Klaudijom Basom. Ljubav nije potrajala dugo, razveli su se nakon četiri godine.

Vinsenta Kasela je upoznala na snimanju filma Apartman, 1996. godine. Dok su bili u braku, interesantno je da su živeli u odvojenim stanovima.

Škrto, gotovo stidljivo, mnogi će reći i egoistično sa njene strane da čuva ljubavni život samo za sebe – ipak ima na milione obožavatelja i kao slavna ličnost na neki način ima i obavezu da informiše svoje fanove i nosi teret slave. Nije nepoznanica da mnogi fanovi po uzoru na selebritije koje obožavaju, žive i kroje sopstvene živote po njima. No, to je Monika, neke stvari uvek ostaju u domenu ličnog. Nadamo se da se skrasila i da je srećna, sudeći po izjavi čini se da je pronašla čoveka svog života.

Nova devojka Breda Pita je udata za 68-godišnjeg bogataša, a imaju i sina

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link