Lifestyle Magazin

Snimak pokazao kako Monika Beluči zaista izgleda bez fotošopa (VIDEO)

Monika-beluci.jpg2-Reuters
Foto: Reuters

Monika Beluči (58) i dalje važi za jednu od najlepših žena na svetu, a mnogi već godinama sumnjaju da za njen izgled nisu zaslužni genetika i dobra nega, već filteri, fotošop kao i estetske korekcije.

Reko bi se da su sada konačno „maske“ pale, jer se prvi put nakon dužeg vremena konačno videlo kako Monika zaista izgleda, kada je na Instagramu objavljen snimak njenog gostovanja u emisiji „Passage des arts“, u kome se lepa Italijanka pojavila sa minimalno šminke i u potpuno opuštenom izdanju.

Svi obožavaoci su bili oduševljeni njenim izgledom, a komentari na račun njene lepote samo su se nizali.

„I dalje je najlepša“, „Ova žena je kao vino. što starija to lepša“, „dostojanstvena i predivna, kao i uvek“, „Jedna i jedina“, „Svaka čast tako se stari dostojanstveno“, samo su neki od komentara.

Glumica je poznata kao neko ko veliku pažnju poklanja nezi, te ne čudi što i sa 58 izgleda neverovatno, a poznato je i da je veliki protivnik botoksa i filera.

Ona ponosno nosi svoje bore čime je još jednom dala fantastičan primer svim ženama koje imaju strah da će eventualni „nedostaci“ umanjiti njihovu lepotu.

– Gledam na sebe sa saosećanjem. Bore smatram baš šarmantnima. Kad vidim zrelu ženu koja svoje lice nije korigovala, ne pomislim da bi to trebalo da učini, nego pomislim da izgleda baš ljupko. Ipak, plastična hirurgija postoji, a ako nekoga čini srećnom, zašto da ne? – rekla je pre nekoliko godina za „AFP“ i dodala da su godine samo broj.

Evo kako je Monika Beluči izgledala sa 27 godina u seksi rublju (VIDEO)

18 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap