Magazin Novi Sad

Momak iz Irske je smuvao devojku iz Srbije, ali ovakvu poruku nije očekivao

Osim gostoprimstva i dobro provoda stranci se u Srbiji najviše oduševljavaju lepim devojkama. Na nedavno završenom Exit festivalu u Novom Sadu jedan momak iz Irske uspeo je da osvoji ovdašnju devojka, ali nije očekivao ovakav odgovor od nje. O poruci koja mu je stigla priča čitava Srbija.

Na Redditu je osvanulo pitanje jednog momka iz Irske koji je bio na Egzitu gde ne samo da se sjajno proveo, već je uspeo da zavede i jednu Srpkinju, i to, po svemu sudeći, zauzetu.

Sve je bilo dobro, on se vratio kući i verovatno bi ona ostala samo jedna lepa uspomena na letnju avanturu da mu već sutradan po povratku nije zvrcnuo telefon. Stigla mu je poruka sa nepoznatog broja, i brže-bolje požalio se drugaru.

poruka
Foto: Printscreen

– Dakle, moj drugar se smuvao sa Srpkinjom na Egzitu. Vratili smo se u Irsku, a on je jutros od nekog Srbina dobio sledeću poruku:

– Treba ja pi*ku da ti polupam?

Gugl translejt je beskorisan, pa da li vi možete da mi pomognete sa prevodom?

Usput, vi Srbi ste divni i sjajno smo se proveli a verovatno je Srbija zemlja u kojoj sam video najviše lepih žena. Hvala na gostoprimstvu! – glasila je molba drugara.

Naravno, usledio je i prevod, ali se kreator pitanja još nije oglasio. Pitamo se samo da li se predomislio, naročito po pitanju našeg gostoprimstva.

Šta posle tri dana EXIT-a Danci misle o našoj zemlji

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

294 Shares
294 Shares
Share via
Copy link