Lifestyle Magazin

6 modnih detalja koji će uzbuditi svakog muškarca

Neki modni detalji mogu da raspale maštu muškarca ako ih pažljivo odaberete i nosite. I to više nego donji veš.

Dan zaljubljenih je sve bliže, pa će mnoge žene i devojke potražiti nešto čime će uzbuditi partnera. Donji veš je prva opcija koja može da vam padne na pamet. Ali postoje modni detalji koji su znatno jači okidači za podizanje nivoa testosterona. Ovih 6 stvari magneti za punu pažnju svakog muškarca.

Kratka crna haljina

Kada se pred partnerom pojavite u seksi donjem vešu, seks je zagarantovan, međutim, ukoliko obučete vašu omiljenu haljinu u kojoj se osećate puni samopozdanja, požuda će danima da se oseća u vazduhu.

crna-kozna-jakna-zenska
Crna kožna jakna i kratka suknja

Kožna jakna

U kožnoj jakni žene su previše seksi, za njima se uvek okreću muškarci i ne mogu da im odole. Ovaj stil deluje buntovnički, pa muškarci takve žene žele da “ukrote”.

Čizme do butina

crne-cizme-do-kolena
Čizme do visine butina

One privlače pažnju i uzdahe muškaraca, iako ih žene izbegavaju. Ove čizme na ženskoj nozi deluju jako moćno, da će svakom muškarcu seksi donji veš biti na kraj pameti.

Karirana suknjica

Radi se o suknjici koja se nosi kao uniforma u školi. Muškarci kažu da su baš uzbuđeni kad vide odraslu ženu u tom izdanju u kojem su njena kolena otkrivena.

Naočare za vid

sexy-naocare-okvir
Seksi okvir za naočare

Postoji nešto neodoljivo na ženama koje nose naočare za vid. Deluju seksualno inteligentno što uzbuđuje svakog muškarca. Donji veš ne može da se takmiči sa tim.

Maska

Mnogim muškarcima je seksualna fantazija žena pod maskom, hteli oni to da priznaju ili ne. Pogotovu maske koje prikazuju erotičnost kao što je maska Lare Kroft, takvo iskustvo ostalo bi im u sećanju zauvek.

Makeup pravila koja su stvorena za kršenje

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

374 Shares
374 Shares
Share via
Copy link