Magazin

Ovo je jedan neverovatno glup tekst

vučić
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Tekst koji prenosimo u celosti je nešto najgluplje što ćete pročitati danas. Ako ne čitate gluposti, ovo je šansa da sebe častite jednim nadrealnim prikazom realne slike našeg društva koje još veruje da je ženi mesto kraj šporeta, da je vredna onoliko koliko se dobro udala i da je lepa žena obavezno i glupa.

Autor nas je u prvim redovima najpre obavestio da se radi o devojci tenisera pa tek i kako se osoba zove. Kako piše Telegraf gotovo pa je nadrealno da je jedna devojka prelepa pa još i prepametna.

Prepametna i veoma uspešna i naravno Aleksandar Vučić, kao da bilo šta može bez njega da prođe.

Na kraju su nas častili i fotografijama “koje mame” na kojima je devojka u kupaćem.

Dakle, red mizoginije, seksizma, Aleksandra Vučiča, prepametna devojka tenisera i na kraju njeno golo dupe.

Uživajte.

Tekst sa portala Telegraf prenosimo u celosti:

Devojka srpkog tenisera Dušana Lajovića, Lidija Mikić, ne samo da je prelepa, već je i prepametna i veoma uspešna

Ona se protekle nedelje pohvalila velikim uspehom, pošto je diplomirala na Medcinskom fakultetu u Beogradu sa svim desetkama.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju gde je s ponosom pozirala ispred fakulteta nakon što je dala i poslednji ispit i upisala poslednju desetku u indeks.

Kao jedan od najboljih studenata u Srbiji, dobila stipendiju Fonda za mlade talente “Dositeja”, a pre toga održala je i govor.

Bila je obučena u elegantnu žutu kombinaciju kojom je odudarala od ostalih, a govor koji je održala izazvao je jak aplauz svih prisutnih.

– Svako od nas zna kroz šta je sve prošao i koliko je truda, rada i odricanja uložio da danas stoji na ovom mestu i da je dobitnik ovako prestižne stipendije. Upravo zato stipendija Dositeja predstavlja veliki podstrek i motivaciju i za nas i za buduće generacije. Ovakva nagrada podstiče nas da kroz budući profesionalni rad doprinesemo sopstvenom napretku, tako i napretku nauke, čitave zajednice i cele naše zemlje. Protekli period je za sve nas bio novo i posebno teško iskustvo, ali nesumnjivo je da su doktorska profesija i medicina kao nauka dali najveći doprinos za živote ljudi i pokazali koliko su važni za svako društvo.

– Zato sam ponosna što sam izabrala upravo medicinu za svoj poziv u nadi da ću zaslužiti to poštovanje koje imaju naši doktori i svi medicinski radnici koji svakodnevno žrtvuju sopstvene živote zarad izlečenja pacijenata. I pre nego što sam upisala medicinu znala sam koliko je važno i plemenito pomoći drugima. A sada, uz sve znanje stečeno u proteklom periodu mogu da kažem da je nekada briga za drugoga i pomoć, u ma kom obliku ona bila, sve što nam je potrebno.

vučić
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

– Stipendija Dositeja pruža ruku svima nama kada se nalazimo u periodu života kada tek treba da stičemo i gradimo svoj put. Još jednom hvala Republici Srbiji i Fondu za mlade talante koji im daje nadu i ohrabrenje za period koji je pred njima – rekla je Lidija tokom govora, nakon čega je kao najbolji student Beogradskog univerziteta dobila stipendiju iz ruku predsednika Aleksandra Vučića.

Lidija je tokom celog školovanja pokazivala izuzetne rezultate. Bila je đak generacije u Šestoj beogradskoj gimnaziji, tri puta je bila druga na Republičkom takmičenju iz istorije, autorka je tri naučno-istraživačka rada, nosilac je titule iz besedništva, a sada je na sve to dodala i titulu najboljeg studenta Medicinskog fakulteta i Univerziteta u Beogradu.

Lidija Mikić
Foto: Instagram/ Lidija Mikić

Dušan Lajović joj je godinama već najveća podrška, njih dvoje su u srećnoj vezi već godinama, a i Lidija je kada joj to obaveze dozvoljavaju na turnirima i bodri svog dragog, često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a posebno mame uzdahe one koje Lidija objavljuje u kupaćem.

Izvor: Telegraf.rs

Zoranahh ne želi frajera iz Srbije, čak i da je najbolji na svetu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Pravda za Jovanu

    I Jovana Jeremić je, uistinu nezvanično, bila đak generacije, a ima i bolju pozadinu od ove žgoljave, pa se AV ipak nije slikao sa njom.
    Je l to pošteno?
    Sad bih voleo da nam politički analitičari sa nacional-frekvetnih televizija objasne ponašanje našeg precednika.

224 Shares
224 Shares
Share via
Copy link