mlily-memorijski-duseci
Lifestyle Magazin Vesti Novi Sad

Mlily – čarobni snovi na memorijskoj peni

Za dobar kraj tekuće godine, i još bolji početak naredne, MLILY je rešio da obraduje svoje kupce vrednim poklonom – popustom od 10% na ceo asortiman dušeka, naddušeka, jastuka i aksesoara od memorijske pene.

mlily-jastuk-naddusek

Kupci mogu iskoristiti ovu sjajnu akciju samo do kraja decembra, i to u prodajnom salonu u Šafarikovoj 31, Novi Sad, ili putem internet prodavnice na adresi www.mlily.rs.

Dušeci i jastuci

MLILY je prestižni brend kompanije HealthCare Europe DOO, koji se rangira u samom vrhu sveta dušeka, naddušeka, jastuka i aksesoara od standardne i memorijske pene.

mlily-memorijska-pena

Ipak, delatnost ove kompanije je mnogo šira: od proizvodnje same standardne i memorijske pene, preko poluproizvoda svih vrsta, jednako širokog asortimana gotovih proizvoda i samog MLILY brenda.

Kvalitet i pristupačne cene

HealthCare Europe DOO, rezultat sjajne i perspektivne investicije svetskog lidera u proizvodnji memorijske pene i proizvoda od pene – kineske kompanije HealthCare Co., Ltd, nalazi se u Rumi, na skoro 30.000 kvadrata.

mlily-jastuci

Ono što MLILY brend izdvaja od svih drugih jeste jedinstvena stručnost u poznavanju navika ljudi u spavanju, i shodno tome – razvijanju inovacija i prilagođavanju proizvoda pravim potrebama kupaca. Sa druge strane, MLILY održava savršen balans između raznolike ponude, visokog kvaliteta i pristupačnih cena, jer je upravo vizija ovog brenda da proizvode od memorijske pene učini dostupne svima.

Svakog meseca nov proizvod

MLILY je brend sa najvećim portfoliom proizvoda do sada – preko 25 različitih vrsta jastuka, desetine dušeka i naddušeka i sa neverovatno snažnom dinamikom kreiranja – novi proizvod na svakih mesec dana.

mlily-novi-sad
Mlily salon u Novom Sadu

Uzevši u obzir potencijal, kreativnost i volju koji nemaju granicu, MLILY može da odgovori na najkomplikovanije zahteve, te da brzo i kvalitetno svojim kupcima ponudi savršen proizvod.

Još jednom Vas podsećamo da praznični popust možete iskoristiti do kraja decembra – obradujte sebe ili svoje drage osobe najlepšim poklonom po najboljim cenama.

I neka Vam nova 2017. godina bude inspirisana snovima!

Potražite MLILY na Instagramu ili posetite MLILY Facebook stranicu.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc