mlily-memorijski-duseci
Lifestyle Magazin Vesti Novi Sad

Mlily – čarobni snovi na memorijskoj peni

Za dobar kraj tekuće godine, i još bolji početak naredne, MLILY je rešio da obraduje svoje kupce vrednim poklonom – popustom od 10% na ceo asortiman dušeka, naddušeka, jastuka i aksesoara od memorijske pene.

mlily-jastuk-naddusek

Kupci mogu iskoristiti ovu sjajnu akciju samo do kraja decembra, i to u prodajnom salonu u Šafarikovoj 31, Novi Sad, ili putem internet prodavnice na adresi www.mlily.rs.

Dušeci i jastuci

MLILY je prestižni brend kompanije HealthCare Europe DOO, koji se rangira u samom vrhu sveta dušeka, naddušeka, jastuka i aksesoara od standardne i memorijske pene.

mlily-memorijska-pena

Ipak, delatnost ove kompanije je mnogo šira: od proizvodnje same standardne i memorijske pene, preko poluproizvoda svih vrsta, jednako širokog asortimana gotovih proizvoda i samog MLILY brenda.

Kvalitet i pristupačne cene

HealthCare Europe DOO, rezultat sjajne i perspektivne investicije svetskog lidera u proizvodnji memorijske pene i proizvoda od pene – kineske kompanije HealthCare Co., Ltd, nalazi se u Rumi, na skoro 30.000 kvadrata.

mlily-jastuci

Ono što MLILY brend izdvaja od svih drugih jeste jedinstvena stručnost u poznavanju navika ljudi u spavanju, i shodno tome – razvijanju inovacija i prilagođavanju proizvoda pravim potrebama kupaca. Sa druge strane, MLILY održava savršen balans između raznolike ponude, visokog kvaliteta i pristupačnih cena, jer je upravo vizija ovog brenda da proizvode od memorijske pene učini dostupne svima.

Svakog meseca nov proizvod

MLILY je brend sa najvećim portfoliom proizvoda do sada – preko 25 različitih vrsta jastuka, desetine dušeka i naddušeka i sa neverovatno snažnom dinamikom kreiranja – novi proizvod na svakih mesec dana.

mlily-novi-sad
Mlily salon u Novom Sadu

Uzevši u obzir potencijal, kreativnost i volju koji nemaju granicu, MLILY može da odgovori na najkomplikovanije zahteve, te da brzo i kvalitetno svojim kupcima ponudi savršen proizvod.

Još jednom Vas podsećamo da praznični popust možete iskoristiti do kraja decembra – obradujte sebe ili svoje drage osobe najlepšim poklonom po najboljim cenama.

I neka Vam nova 2017. godina bude inspirisana snovima!

Potražite MLILY na Instagramu ili posetite MLILY Facebook stranicu.

Luftika
Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow