pozoriste_promena
Izvor: Facebook Pozoriste Promena
Dogadjaji Pozorište

Mladi glumci igraju u humanitarne svrhe

Da moto  Uradi nešto za promenu nije samo moto novosadskog studentskog pozorišta Promena iz dana u dan dokazuju studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu. U nedelju će izvesti predstavu Treći svetski rat, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

U saradnji sa Leo klubom Mileva Marić Ajnštajn i uz podršku Nacionalne Organizacije Roditelja Dece Obolele od Raka (NURDOR), mladi glumici skupljaju sredstva za nabavku medicinskog aparata Pacijent monitor, kao donaciju Klinici za pedijatriju, odeljenju za hemato-onkologiju Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine – Novi Sad.

Ulaznice za predstavu koštaju 350 dinara, a predstava se igra u nedelju od 19 časova u pozorišnoj sali NIS-a, kako bi što više ljudi moglo da prisustvuje. Karte možete rezervisati na broj telefona 063/899-69-75.

Deo sredstava je prikupljen u decembru prošle godine humanitarnim koncertom koji je takođe organizovao Leo klub Mileva Marić Ajnštajn, ali sakupljeni novac nije dovoljan. Iz pozorišta Promena apeluju na sugrađane da se odazovu u što većem broju budući da svi imamo isti cilj – pomoć mališanima.

Više o pozorištu pročitajte ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share