Horoskop

3 stvari koje nikako ne treba da radite tokom mladog Meseca 11. aprila

devojka-stolica

Sa usponom mladog Meseca 11. aprila počinje novi ciklus u zvezdama. Ovaj moćni lunarni reset nudi svim horoskopskim znacima šansu da kanališu svog unutrašnjeg vođu. Zato što je ovo prvi novi mesec prolećne sezone i astrološka nova godina, imate jedinstvenu priliku da svoje planove ostvarite brzinom svetlosti. Stoga, iskoristite april 2021. maksimalno!

Ovo je veliki mlad Mesec Ovna sezone 2021. – baš zato što je Ovan kardinalni vatreni znak zodijaka, ova lunacija traži od vas da neustrašivo jurišate ka svojim željama. U ovom trenutku, impulsivno preduzimanje akcije biće efikasnije od premišljanja ili čekanja pravog momenta.

Ovan je jedan od najenergičnijih znakova zodijaka, pa ne čudi što ovaj mlad Mesec ostaje zauzet povezivanjem sa skoro svakom drugom planetom u Sunčevom sistemu. Mlad Mesec će se u Ovnu uskladiti sa Suncem, Venerom i Merkurom, tako da će ovaj mesec biti pun energije vatrenog znaka, koja osvetljava vaše srce, um i duh. Pluton, planeta gladna moći, takođe formira kvadratni aspekt prema mladom Mesecu, koji predstavlja izazove i pojačava intenzitet. Ali srećom, mlad Mesec se takođe usklađuje sa ambicioznom planetom Mars, i Jupiterom ispunjenim bogatstvom, što svim horoskopskim znacima donosi isto toliko sreće koliko i motivacije.

Jeste li spremni da osvetlite svoje namere za mlad Mesec? Evo vodiča koji će vam pomoći pri pravom izboru stvari koje treba da radite, i upozoriti vas koje ne treba da radite ovog aprila.

TREBA DA: Preuzmete rizik i probate nove stvari

Novi Meseci u astrologiji pogodni su za nove početke, ali ovaj je ekstra poseban jer je prvi mlad Mesec prolećne sezone i astrološke godine. Sada je pravo vreme da krenete na potpuno novi put. Probudite ratničku energiju Ovna da vam pomogne da jurišate napred ka nepoznatoj teritoriji. Uz to, harmoničan sekstilni aspekt između Meseca i  Jupitera (planete pune sreće), obezbediće da sreća bude na vašoj strani, pa se ne plašite da rizikujete.

NE TREBA DA: Se ustručavate onoga što želite

Ovan je prvi znak zodijaka i povezuje se sa kućom ega i sebe, što znači da je vreme da postanete malo sebični i radite po svome. Šta zaista želite u svom životu ako ne postoje granice vaše energije, vremena ili resursa? Iskreno odgovorite na to pitanje i posvetite se tome da ga manifestujete – jer pod ovim novim Mesecom ne postoji “previše” ni NE kao odgovor. Ovaj mlad Mesec vas podseća da ste sami sebi najmoćniji saveznik.

TREBA DA: Se opustite uz mirišljave sveće u čast energije vatrenog znaka

Ovan je vatreni znak, pa je ovaj mlad Mesec idealno vreme za rad sa vatrenom energijom i stvaranje posebnog rituala u čast vaših namera. Jedan lak način za rad sa elementom vatre je izvođenje rituala uz sveće. Složene rituale možete pronaći na internetu ako vam je tako lakše, ili jednostavno možete da zapišete listu namera i izgovorite ih naglas dok palite sveću u noći mladog Meseca.

Navedite jednostavno pojašnjenje onoga što želite da manifestujete i kombinujte ga sa snagom zapaljenog plamena. Ovo može biti moćan ritual koji će vas dovesti u dublji dodir sa vašim strastima.

NE TREBA DA: Brinete o tuđim očekivanjima

Tokom martovskog punog Meseca u znaku Vage bilo je dosta naglaska na dinamici odnosa i našim ulogama u partnerskim odnosima. Ali točak zodijaka se okrenuo, i energija ovog Meseca se sručila na vas. Ući ćete u kontakt sa svojim najautentičnijim željama, težnjama i ciljevima – prigrlite stvari koje pale vašu vatru.

Ne brinite da li ćete umiriti sve oko sebe ili raditi stvari na osnovu tuđih očekivanja. Pod ovim mladim Mesecom u nezavisnom Ovnu, jedina osoba na koju treba da mislite ste VI sami.

TREBA DA: Iskoristite Mesečev zamah i napravite velike poteze

Ovaj mlad Mesec formira pozitivan sekstilni aspekt sa akcionom planetom Mars, koja blagosilja sve horoskopske znake naletima motivacije i fizičke energije. Prizovite što više hrabrosti i ne plašite se da budete impulsivni, kako biste maksimalno iskoristili ovaj vajb.

Nema potrebe da budete plašljivi kada je u pitanju ronjenje prema vašim željama – jurišajte napred sa nezaustavljivim stavom i započnite nešto neverovatno.

NE TREBA DA: Budete preterano agresivni pri dostizanju svojih ciljeva

Ovaj mesec gradi samopouzdanje i učiniće da se osećate neustrašivo, motivisano i energično u pogledu osvajanja ciljeva – ali to ne znači da treba da gazite druge ljude u tom procesu. Napet kvadratni aspekt između Meseca i Plutona gladnog moći, mogao bi da vam baci neke prepreke na put.

Ne dozvolite da vam sva ova vatrena energija Ovna prouzrokuje da raznesete sve oko sebe ako se pojavi izazov. Umesto da budete preterano intenzivni u pogledu pobede ili razbijanja konkurencije, fokusirajte se na svoj put i slavite svoje uspehe u njihovom razvoju.

Neprijatelji po horoskopu: Lavu je drugi Lav, a Strelcu Ribe

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


162 Shares
162 Shares
Share via
Copy link