Lifestyle Magazin

Mitrović se nevešto pravda zbog scena seksa na Pinku: Snimak je otišao slučajno

zeljko-mitrovic_050919_ras-
Foto:Goran Srdanov

Scene seksa koje su već prvog dana nove, 2022. godine, emitovane na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, na TV Pink, izazvale su burne reakcije publike, a tim povodom sada se oglasio vlasnik pomenute televizije, Željko Mitrović.

Dok neki tvrde da je snimak emitovan oko 22 časa 1. januara, vlasnik Pinka Željko Mitrović navodi da su se kadrovi kao sa porno kanala emitovali dva sata posle ponoći, i to greškom.

– Snimak je otišao slučajno, ali u terminu koji je dozvoljen zakonom. Možemo reći da je reditelj napravio grešku jer je snimak pustio uživo, ali u termunu koji je dozvoljen zakonom – kaže Mitrović za Danas, dodajući da se eksplicitne scene na nacionalnim televizijama događaju „pre svega u američkim programima na drugim televizijama“.

Podsetimo, mnogi su zahtevali da se zbog ovoga REM hitno oglasi, ali je predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić poručila za Danas da će o ovom, kao i o sličnim slučajevima, REM reagovati u skladu sa zakonom i procedurama.

– Dakle, uopšte nije reč o tome da li će REM “da ćuti”, nego o jasno postavljenim i određenim procedurama kojih moramo da se držimo, ako nam je do vladavine prava i institucija. Mi nismo ni streljački stroj, ni preki sud, nego nezavisno regulatorno telo čiji rad propisuje zakon – poručila je Zekić za „Danas“.

Prema njenim rečima, njihove stručne službe reaguju, zatim se od počinioca prekršaja traži da se izjasni, a na kraju Savet REM-a odlučuje o sankcijama.

– Tako je zakon propisao i drugačije ne može. Zato i medije molim da ne trče sa ocenama, nego da sačekaju našu odluku – naglasila je Zekić.

Olivera Zekić o ‘porniću’ na Pinku: Mi nismo ni streljački stroj, ni preki sud

OGLAS

177 Shares
177 Shares
Share via
Copy link