Magazin

Miroslav Ilić, šumadijski Maradona, ne priznaje vanbračnog sina i odbija DNK test

Još jedna nepotrebna porodična sapunica može se naći na naslovnim stranama, jer naš narod, kao i svako prosto krdo kako nas doživljavaju medijski trovači duše i uma, voli da zaviri u tuđu postelju, u tuđa krvna zrnca i test za trudnoću.

Primitivizam, ali nije novi, hrani naše najniže porive i satire svaki pokušaj da prateći medije budemo informisani o važnim stvarima, a ne o privatnim stvarima poznatih i manje poznatih osoba čija se intima bezprizorno iskorišćava.

U takvim stvarima učestvuju i sami akteri, nezajažljivi u svojoj potrebi za pažnjom. Tabloidi nisu izmišljeni u Srbiji, ali ovaj bolesni izum u kombinaciji sa mentalitetom našeg naroda napravio je monstruma kojeg pažljivo hranimo pažljivim odabirom fekalija visoke nutritivne vrednosti.

Tako Kurir Stil donosi priču o Miroslavu Iliću, Mirjani Antonović, njegovoj velikoj ljubavi i njihovom vanbračnom sinu Devinu. Folk pevač je odbio DNK testiranje, a Mirjana je to videla kao faktičko priznanje da je on otac njenog sina.

Miroslav Ilić pokušao je, kako reče Mirjana, da zaustavi suđenje žalbom koju je Kasacioni sud odbio, što je pričinilo zadovoljstvo Devinu i njegovoj majci.

miroslav ilić sin
Printscreen

Devin je za medije pre izjavljivao da Miroslav vrši pritisak na njih pred svako ročište.

– Smeta mi što se Miroslav Ilić okomio na moju majku. Ako želi s nekim da se razračuna, neka to budem ja. Ona ga stalno pravda, brani. Upozorio sam je o kakvom čoveku je reč, a napokon se i sama uverila. Miroslav mrzi što se našao u bezizlaznoj situaciji, kao i nas što ga na to podsećamo – rekao je Devin.

Sve neodoljivo podseća na priču oko Maradone i njegovog sina Diega Armanda Maradone Sinagre kojeg čuveni fudbaler takođe godinama nije priznavao. Koga ovo zanima svaka mu čast, ali činjenica je da su to teme o kojima narod raspreda uz kaficu klikatajući “like” na svakakve nebuloze.

Bacite pogled na neku knjigu, kratku priču ili pesmu, dobar film ili muziku koja dušu hrani. Čitajte o životnim stvarima, šta se dešava u društvu u kojem živite, šta vam radi vlast i zašto ste tako smanjenih mogućnosti da vodite malo rasterećeniji život u svojoj zemlji.

Šta se desilo sa Cvijanom? Ko je ubio Olivera Ivanovića? Ko je naručio Đinđićevo ubistvo? Ko je rušio u Savamali? Ko je dozvolio Jovanjicu? Zašto se daju subvencije stranima investitorima od 10.000 evra po radnom mestu? Kako je i uz čiju pomoć Velja postao tolika Nevolja?

Ima milion i jedna tema, nije razonoda, ali je jako bitno ukoliko nam je stalo do kolektivnog identiteta i odbijanja da definitivno postanemo država kriminalaca u sred Evrope.

Ko je čije dete, pa možete vi to i sami, takozvana gospodo draga, da rešavate u privatnoj režiji.

Godina koja je ubila Maradonu, Džeja i Dart Vejdera

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

129 Shares
129 Shares
Share via
Copy link