minions_cover
Vesti Novi Sad

Minions groznica

Bello, me want banana, po ka. Da dobro ste pročitali, ovo je jezik koji je trenutno najpopularniji u svetu, jer su na velike ekrane stigla mala žuta stvorenja. Minionsi su juče premijerno prikazani u Arena Cinepleksu, i to u 18 časova je prikazana sinhronizovana projekcija, dok je u 20 časova prikazana titlovana projekcija.

Animinarni crtani „Malci“ ili poznati po imenu „Minionsi“ su za sve uzraste, njihov jezik, razumeju samo verni fanovi ovih malih žutih stvorenja. Oni koji još ne znaju o čemu i kome se radi, topla preporuka je da roditelje, najbolje prijatelje i partnere uzmu za ruke i povedu ih da se zajedno smejete.

minions_3

Njihova pustolovina počinje od postanka sveta, preko velikih ratova, uz velika istorijska imena, a završava se u Londonu, gde posle velike avanture pronalaze gospodara.

minions_4

Oni su mala, verna i urnebesno smešna stvorenja, koja su od svog postanka navikla da imaju zle gospodare. Kako su ostali bez poslednjeg gospodara, troje najhrabrijih Kevin, Bob i Stjuart su krenuli u avanturu da spasu svoje drugare, koji su usled nedostatka gospodara pali u depresiju.

minions_2

Malci se prikazuju svaki dan od 14 do 20 časova, kao i vikendom od 12 i 12.30 časova. Cena karata je od 300 do 350 dinara.

Idealan film da sa najvoljenijima podelite smešne i nezaboravne trenutke.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share